IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

JulrapportSunnuntai 25.12.2011 23:30

noel-joyeux-noel.jpg

Jaha, joulu tuli ja meni. Aika musta se oli, mut muuten ihan kiva! Vieraita nyt ei ollut kuin mummi, joka kaikesta höperyydestään huolimatta oli kumminkin varsin pirteä. Huomaa kuinka ajat muuttuvat, kun tuntui siltä, että koiramme odotti lahjojenavailua kaikista innokkaimmin. Se oli jatkuvasti menossa yläkertaan ja lojui siellä kuusen vieressä, eikä se millään malttanut jaksaa odottaa että porukka ehtisi syödä ensin.

No, lahjasaldo oli ihan jepa. Paras lahja oli nyt varmaan sitten se miekka, sitä olen tässä nyt eilisestä lähtien hiplaillut. :] Muuta saldoa oli jonkinlainen villapaita, pari kirjaa (Nikke Pärmin elämänkerda on paras :D ja musda nuoli :D. Lisäksi myös Driftersin ykkösosa ja Sun Tzun Art of War kavereilta!), läjä ihonhoitotuotteita ja Sebagon mustat ja lämpöiset nahkahanskat. Ne on tosi kivat. :3
Mut ei yhtään suklaata! Yllätyin suuresti. Kaveritkin myöhemmin voivotteli et oli varmaan paska joulu kun ei suklaata tullut.

No sitä on onneksi talo muuten täynnä, että ei kyllä puute vaivaa.

Käytiin sitten isän kanssa heittämässä mummi kotiin ja käytiin matkalla Hietaniemen hautausmaalla. Herrajumala se paikka on öisin kaunis, kun kaikkialla on lyhtyjä. *___* Tykkään hautausmaista ihan liikaa. Käytiin sitten vielä Malmillakin kun oli mummi onnellisesti saatu kotiin.

Loppuillasta vielä kaverirallia. Kävin hieromassa miekkaani rakkaiden ystävieni poskiin. ;) Vähän tuli kylmä, mutta onhan nyt talvi! Ainakin jossain.

Ja kellon lyödessä yksi kavereiden kanssa saunaan! Lopeteltiin sitten neljän maissa. Tämä on yksi perinne josta tykkään kovasti. Jouluna on kiva olla sosiaalinen. :3


Ens vuonna ei sit tuukkaan joulua koska maailmanloppu. :(

Hyvää joulua minä!Torstai 22.12.2011 19:37

On ollut hieman skeptisismiä ilmassa tuon miekkatilauksen suhteen. Lupasivat jouluksi, mutta mitään infoa ei ole muutamaan kuukauteen saatu. Ehdin jo alistua siihen, että Skotlannisa on nyt laiskoteltu ja saan sen sitten joskus.

Tänään sitten alakertaan kömpiessäni kailotti äiti että postia on tullut. Eli siis eräs toinen tilaus Sakstasta. Ilmeeni kun kompastuin maassa makaavaan pitkulaiseen pakettiin.Lopulta sitten selvisi, että molemmat loodat saapuivat tänään. Sillä isommalla painoa yli 16kg. Mitähän sieltä löytynee~. 8)

My body is ready. Again.Keskiviikko 21.12.2011 17:51


Dat song.

Hell yeah, you're the best hobby ever!Maanantai 19.12.2011 01:42

Wee, ensimmäistä kertaa panssarimättöä lainavermeillä.
On muuten rankkaa. Lihaksia särkee ja joitakin mustelmiakin taitaa löytyä. Oikean käden rystyset ainakin ovat lähestulkoon verillä (en edes tiedä miten).

Oon kanssa onnellinen kun saan oman kilpeni valmiiksi, nyt ei oikein natsannut kun senkin joutui lainaamaan. Muuten kätevää, mutta kun reeneissä on vain kolme ehjää kilpeä, joista yksi painaa kuin synti, ja toisen painopiste on jossain kuussa. Bucklerit sentäs oli hauskoja, niistä tykkäsin.

No, Frostissa pitäis olla ihan piestävässä kunnossa sitten. 8) Työpöydältä löytyy vaikka mitä~.


Huomenissa lahjarallia. Yöllä vois koittaa keksiä kelle ja mitäkin. Liikaa moneytä ei kuitenkaan ole niin useimmat joutuu tyytymään korttiin. 8[


Video liittyy, tuommosia drillejä vedettiin tänään.

Aitoa rakkautta on vielä.Lauantai 17.12.2011 18:44

!Torstai 15.12.2011 05:05

Hei, löytyiskö keltään tikaria? Olis pieni tarve muttei kauheesti huvita maksaa uudesta viittäkymppiä, kun laatukin on sillä hinnalla vielä aika meh. Malliltaan mielellään mahollisimman simppeli, kuva liittyy.

The%20Medieval%20Knight%20Daggerthumb.jpg


Tiedän että on hivenen epätoivoista huudella täällä, mutta aina välillä voi onnistaakin. :D

PikavanhentuminenTiistai 13.12.2011 18:56

Hih, hauskaa katsoa peiliin puutyösession jälkeen ja todeta harmaantuneensa aika rankasti.
Tuotin tänään varmaan kilon (not even kidding) verran sellasta ihan hienonhienoa hiomapölyä. Jota mun hiukset on nyt sit ihan täys. Ne tosiaan on nyt harmaat.

Voisin lähteä ihan näin treeneihin ja kattoa reagoiko kukaan.

[Ei aihetta]Lauantai 10.12.2011 22:22

1096964128_ebbedc4efe_z.jpg

Hitto kun on mukavaa tehdä proppeja niin ettei ole kiire. n___n
Voi tosissaan kiinnittää huomiota siihen työn laatun eikä tarvitse tehdä vituttavia kompromisseja. Tein tänään pelkästään yhtä kahvaa abouttirallaa nelisen tuntia. Kokonaisuudessaan siihen on aikaa kulunut paljon enemmän. Kiireessä perfektionismi on perseestä, mutta näin aika mukavaa! Kehtaa sitten joskus pistää seinällekin. :)

Kuva liittyy, tommonen ois kiva.

JeesusmaariaPerjantai 09.12.2011 04:13


Saanko tämmösen joululahjaks?


Jooko?(Lienee varmaan vähän huolestuttavaa, että kaikki mun viimeaikaiset ihastumiset on olleet metallista. Ehkä kohta hoidan naisasiatkin kuin Ilmarinen.)