IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

PUSSAYHLauantai 28.04.2012 03:08

Tää Made in Germany 1995-2011:n kakkoslevy on kyllä jotain parasta ikinä. Alla Scooterin remixi Pussysta. Vähän o käytetty vanhoja sampleja mut on tuo muute iha tiukka. Devin Townsendin Rammlied on myös kohtalaisen... Deviniä.


Nyt pärisee.Keskiviikko 25.04.2012 02:17

Alan ymmärtää tätä opettajien saarnaamaa energiajuomaongelmaa. Opiskeltuani tänään lähes tyhjin vatsoin 600mg kofeiinia elimistössäni, voin sanoa, että keskittyminen on siinä kunnossa lähes mahdotonta. Tosin niin kauan kun on syönyt jotain, pysyy tärinät kurissa.


Jos joku saa mulle diilattua adderallia, olisin kiitollinen.

Erikin uusi rakkausLauantai 21.04.2012 02:17

17-083_l.jpg


Rakastan tota vekotinta. Onnistuttiin hukkaamaan meidän dremeli ennen ku pääsin sitä kertaakaan käyttämään ni hätäapuna hommasin tuon. Makso huimat 15e. AND IT'S THE BEST TOOL EVERRR. No okei, työkalut yleensäki on aika ihania mut toi on ihan älyttömän hyvä. Ja syypää siihen miks kuolen varmaan ennenaikasesti johonki keuhkosairauteen.

Parinvaihto piristääTiistai 17.04.2012 00:51

Pistettiin reeneissä soittimet kiertoon ja yhtäkkiä tuli biisiin ihan uudenlaista potkua. Vittu joo beibi, rokkenroll!


Se taas ei ollut hauskaa kun skippasin tänään valmennuskurssin koska uniongelmat, ja päivällä kirjastoon päästyäni huomasin, että kirja jäi kotiin. Purin vitutuksen palaamalla rauta-ajalle.


And now for some Quality Me-Time. Eli valot pois, suklaata ja Game of Thronesin uusin jakso.
SeanConnerySavileRow.jpg

Nyyh, ei pitäis tehdä lukutauoilla shoppausreissuja. Tänäänkin kävin taas Solossa kuolaamassa yksiä kenkiä, jotka on vaan niin vitun päheet. Ikävä kyllä ne maksoi sen 330e joten (ainakin toistaiseksi) saivat jäädä sinne. On myös tuskaista vastustaa sen uuden puvun hommaamista, mutta pakko jaksaa. Intin jälkeen voi sitten törsätä kun on varmaan ruuminrakenne viimein kohdillaan niin voi huoletta räätälöidä. Pohdin jopa reissua Aasiaan, kun kerran siellä teetetyistä puvuista voi tiputtaa sen nollan pois Eurooppalaisiin ja Amerikkalaisiin verrattuna.
Olen kehittänyt itselleni vähän turhan kalliin maun. >___<


Tykkään muuten meidän Perhe ja perintöoikeuden kirjasta.

"Useimmat lakimiehistä eivät oikeasti osaa latinaa lainkaan, mutta kaikki hallitsevat esimerkiksi sellaisia ilmaisuja kuten --- . Näitä kun sopivasti ripottelee puheeseensa, antaa viisaan vaikutelman. "

"Isyystutkimuksen tekeminen kestää yleensä vähintään kaksi viikkoa ja tutkimuksen verollinen hinta on tätä nykyä 254,35e euroa/tutkittu näyte. Kondomit ovat huomattavasti halvempia. "

"Mikäli selvitysprosessin aikana ilmenee, että lapsen äiti on lapsen siittämisajankohtana ollut sukupuoliyhteydessä useamman miehen kanssa, lastenvalvojan ja lapsen äidin on haastettava jokainen heistä erikseen vastaamaan samaan oikeudenkäyntiin. Monimiesjutut eivät ole mikään postmoderni keksintö, osasivat ne esivanhemmatkin jo jotakin. Vuonna 1866 pidetyllä perheoikeuden luentosarjalla pohdittiinkin, miten elatusvastuu jakautui miesten keskenm kun verttimiehiä oli useampia. Perheoikeuden ongelmat ovat ikuisia."

"Hedelmöityshoitona ei pidetä miehen käsittelemättömän ja varastoimattoman sperman viemistä naiseen ilman, että toimenpiteeseen osallistuu lääkärin ammattin harjoittamiseen oikeutettu tässä toimessaan tai muu ulkopuolinen henkilö korvausta vastaan. Laki ei siis koske ns. muumimukimenetelmällä matkaansaatettuja lapsia, eikä muutakaan koti- tai konttori-inseminaatiota."

Radchaps and the Crazy BitchesPerjantai 13.04.2012 03:14

game-of-banda.jpg

Mä niin pidän tästä kuvasta. Noista tulis hyvä bändi.

Nyt nyppii.Perjantai 13.04.2012 02:45

Oikeasti mitä vittua nyt taas. Asiasta uutisointi on ollut ihan hirveätä paskaa koko ajan. On mehusteltu juutalaisilla ja muslimeilla, mutta unohdettu sitten mainita ne jenkeille ehdotetut hampurilaismerkit ja suomaisille isäm_maanpuolustajille suomileijonat. Ja nyt naisparkaa vaaditaan eroamaan koska rasssismi ja Perussuomalainen. Vetäkää vittu päähänne.

Ihan tosissani komppaan Hirvisaarta sen suhteen, että toimittajille pitäisi saada ne käsivarsinauhat joista ilmenee puoluekanta. Saatanan demokratianviholliset.

Kevyttä iltalukemistaKeskiviikko 11.04.2012 00:58

On näitä kirjastoissa hengaamisen sivuvaikutuksia, että mieleen palaa aina ne opukset joita on ollut tarkoitus lukea. Iloni oli suuri kun sain vielä jotain lainattuakin, näköjään mulla ei ollutkaan miljoonaa palauttamatonta kirjaa niin kuin pelkäsin. Yhdessä osassa siis vähän reilu 300 sivua. 8)


1st World ProblemsMaanantai 09.04.2012 22:14

Internet-Addiction-Depression.jpg

Modeemin parasta ennen -päiväys tais sitten mennä. En ees tienny että niin voi käydä, mut näköjään Welho poistaa nuo käytöstä. Eli siis pääsiäisen ajan on ollut netti pois käytöstä ja tiistaina pääsee ton vaihtamaan. Sen aikaa on jaettu mokkula siskon kanssa. Ja tää on ihan hirveetä. Huomaa miten kiinni siinä tietokoneessa on kun tämmönen parinkin päivän katko vaikeuttaa elämää niin kovasti. ;__;