IRC-Galleria

Njyyrikki

Njyyrikki

Kutsun tätä elämäksi, vaikka ole en, täydellistä suoritusta tehnyt minäkään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.08.2013 05:32

...edellinen blogimerkintä jossa oli paria lausetta enempää sisältöä on huhtikuulta. Maailmanloppu.

Noniin. Intti päättyi viimein, eromasis iski ja lahnauduin täysin. Unirytmi on surkeassa kunnossa, mikään ei huvita ja laihtunukkin olen. Mikä on vähän surku kun se on vissiin lihasta melkein kaikki mikä on menny.
Okei ei kaikki oo surkeaa ollut, ihan hauskaakin on tähän mahtunu. Jotenkin kesästä jäi kuitenkin vähän laimea maku. Niin kauniit säät ja mahdollisuuksia vaikka mihin, mutta kun ei jaksa nousta ajoissa ylös ja kaikki hienot suunnitelmatkin kaatuivat koska syyt. Serena, Megazone, purjehdusreissu, jne jne jäi ny vähän tekemättä.

Ehkä tuossa oli nyt pieni herääminen pari päivää sitten kun kuulin että tämä meidän Lauttasaaren porukan perinteisesti rapakuntoisin kaveri juoksi maratonin. Meanwhile olen itse taas kaavaillut kaiken maailman hienot suunnitelmat siitä miten teen juttuja huolella ja ajoissa ja alan elää kuin diisentti ihmisolento. Sanomattakin selvää, ettei oikeastaan mitään ole tapahtunut.

Ja tämä kaveri ilmoittautuu maratoniin, katuu sitä hetkisen, vetää lenkkarit jalkaan, lähtee treenaamaan ja sitten juoksee sen vitun maratonin.


Voi helvetin perkele.


Ylppäreistä lähtien on tullut turpaan about kaikessa vakavammassa mihin olen ryhtynyt. Alkaa vähän nyppiä. Oma vikahan se on, kun sänkyyn jää loikoilemaan pariksi tunniksi heräämisen jälkeen "kun se on niin mukavaa eikä tässä muutakaan tekemistä ole". Kuitenkin niinä päivinä kun vääntäytyy ylös ja tekee jotakin, on kaikin puolin parempi fiilis ja saa jopa jotain tehtyä pelkän suunnittelun sijaan.

Aloitin siis tänään. Siivosin huoneeni, korjasin tavaran sijoitteluongelman hakemalla ikeasta pari lipastoa ja tungin lattioilla/pöydillä pyörineet roinat sinne. Ok, operaatio on vielä kesken, mutta tuntui hiton hyvältä tehdäkin jotain eikä vain pohtia koneella että joo, onpa sotkuista, siivoon huomenna. Lisäksi varasin bändeille treenivuorot niin saadaanpa nekin alkamaan.

Sitten on vielä ne isommat projektit, eli cossit ja opiskelu.
Tarkoituksena on siis viettää nyt huhtikuuhun asti aikaa avoimen yliopiston kursseja tehden ja koululla sijaisen hommia tehden. Tällä kertaa voisin jopa onnistua. = istun viikot kirjastossa joitakin tunteja päivittäin ja käyn salilla, lisäksi töissä silloin kun niitä saa.
Tykkään tästä suunnitelmasta. Kirjastossa on ihan jees ja kuntosali on kätevästi siinä vieressä. Tämä oma aneemisuus ja kropan luhistuminen silmissä alkaa iljettää, ja hikoilua on ikävä. Palkitsevaa siinäkin mielessä, että palautteen siitä omasta työstä saa suoraan peiliin katsomalla, eikä jonkin epämääräisen pisteytyskaavakkeen mukaan jonka ~ehkä saa takaisin joskus kuukauden parin kuluttua. Lisäksi intin myötä jäi jotenkin koukkuun siihen omien rajojen kokeiluun ja kärsimiseen. Ehken päässyt tekemään sitä tarpeeksi. Haluaisin nimittäin ihan valtavasti reissata lappiin, vaellella siellä viikon verran jäätävä rinkka selässä ja nukkua jossain taivasalla vesisateessa. Hyrr~

Ja ne cossit. Pitäisi saada Jean SNK:sta Traconiin, Jon Snowia tarvitsee pikkaisen vain paikkailla. Ei tuossakaan muuten mitään, mutta kun haluan tehdä ne 3dgearit. Ja hyvin. Enkä halua että homman kanssa tulee kiire koska muuten iskee kärsimys. Fanfestiin kun ajattelin saada myös Lokin valmiiksi, jossa onkin jo sitten semisti enemmän duunia. Enkä enää ikinä halua toistaa tämänvuotisen Ropeconin rumbaa, jossa conin alkaessa pukukin on vasta puolvalmis. Fuck no.
Eli pitää aloitella about nyt. Siivoan tuon työpöytäni tuosta ja alan värkkäämään, pitäisi onnistua. Mukava päästä tekemään pitkästä aikaa kunnon proppeja, ne sentään on sellainen asia jonka koen about hallitsevani.

Eli kun laskee yhteen tuon opiskelun, treenaamisen, cossienteon ja bänditouhut, sekä Harmaasusien syyskuun alussa alkavat mättötreenit (voi vittu kyllä, sitä on ollut niin ikävä T__T), niin mullahan alkaa olla ihan mukavasti touhua!


Ja koska touhu on kivaa, keksitään sitä lisää.
Joku talia olisi ihan mukava saada aikaiseksi, siitä on aikaa kun ollaan (tai ainakaan minä, viimeks olin lapissa) kunnolla päästy isolla porukalla hengaroimaan ilman päälle painavia deadlinejä ja muita ikävyyksiä. Mökkitalia tais ottaa nyt vähän siipeensä, mutta kenties jokin vaihtoehto keksitään?

Sit se Megazone, siitä on Vicin kanssa ollut aina välillä puhetta. Se oli viimeksi hiton nastaa, enkä näe syytä miksei olisi nytkin.

Myöskin Tallinnanreissu vois olla paikallaan, sikäli kun jokin järkevä tarjous sattuisi kohdille.


Sit piti myös hehkuttaa viime tiistaita, kun oltiin kuvailemassa Turisaksen uudelle levylle musavideota. Oli ihan nastaa leikkiä köyhää kyläläistä joka kohtaa loppunsa raivoisan viikingin nyrkkeilysäkkinä. Opin kanssa että ammattilaisilla ja amatööreillä on noissa videojutuissa erona lähinnä se, että alan miehillä on oma savumies savuttamassa kaikki kohtaukset ja että tekoveri tulee painesäiliöstä.

Saa nähdä mitä siitäkin tuli.Ainiin ja tää ei oo sit sellanen "Nyt minusta tulee uusi ja uljaampi Erik!" -juttu, lähinnä yritän saada jotenkuten elämäni kasaan. Potkikaa mua jos meinaan retkahtaa ja syyllistäkää kovasti. Se on mun omaksi parhaakseni.


Sitten vielä tämä koska hiton hyvä biisi.

Olen ongelmissa.Sunnuntai 04.08.2013 02:46

Kävin häissä ja nyt kävi näin. Ruumiini ei ole vielä valmis. :(

[Ei aihetta]Torstai 20.06.2013 14:07


Jaetaas ny vielä tämä. Viimeinen yö telttamajoituksessa.ps.

TJ0! \o/Torstai 20.06.2013 09:51

asdfhajPerjantai 14.06.2013 08:07

Voisin tehdä tälle tyypille Ursulat ja viedä sen äänen. Ei voi kestää, koskaan en oo tehny nopeempaa ostopäätöstä kun tän tyypin levyjen kohdalla. Pakko tukea. 8| Tykkää lisäksi ihan liikaa samoista kappaleista ku minä.Laitetaan bonariksi vielä aasialainen viulisti koska desuun 12h.

Paras viikonloppu.Maanantai 29.04.2013 22:36

Ah, tämä pitkä loma starttas kyllä hemmetin hyvin. Ensin pari päivää mökillä, chillailua, grillailua, saunomista ja takkatulta. Ja hyvin vähän unta. Parasta.

Ja ratsastusreissu Rohaniin, voi vittu kyllä. En muista mikä olis viimeksi ollut yhtä siistiä. Okei Megazone oli aika tosi jees, mutta ei ehkä ihan yllä tälle tasolle! Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia homma meni hemmetin hyvin, ja tulin jopa sen hevosen kanssa hyvin juttuun. Mikä varmaan on se suurin syy siihen, että se touhu oikeasti sujui, enkä viettänyt suurinta osaa päivästä kentän reunassa ruohobuffetissa.
Miekanheilutusta, jousiammuntaa ja peitsihäröilyä, hevosella ja ilman. Khyllä. Pian uusiks!

Okei sunnuntai lähti aika hirvittävästi käyntiin, ensin mummoepisodi ja sitten yksinäinen koira. :/ Kamala sääli, ei noin vain pitäisi saada käydä. Valokuvia kumminkin saatiin, ja ihme kyllä melkein joka setistä löysin useammankin julkaisukelpoisen kuvan. Mikä on mulle aika iso juttu, tunnetusti rakastan niin kovasti kaikenlaisia kuvatallenteita itsestäni. Mut nyt meni hyvin, sen verran hyvin jopa että sain sen jonkin aikaa suunnitellun dA-accountinkin noiden pohjalta tehtyä. Hyvä minä.
Täytyy varmaan saada sinne jotain muutakin täytettä ennen kuin leimaudun iäksi. :D

Tänään sitten ihotautilekurille aaaiivan liian aikaisin. Mut nyt on Ceralanii, Differinii ja Tetralysalii. Ois paree lähteä iho rauhottumaan.

Ja koska olin ihan kuollu sen reissun jälkeen, takasin petiin. Pääsin ylös sitten neljältä. Parin tunnin päikkärit 'hieman' venyi.Ja sit se tärkee osuus.

Ter-... Rautamies 3 torstai-iltana? Taino, ihmisiä joille tämä on fine oli sen verran, että eiköhän tuo silloin mennä katsomaan. Mutta tulkaa tekin mukaan joille asia on uus!


Also, #pandaherd @ QuakeNet. Join ussss.

No, really. Ladatkaatten.

[Ei aihetta]Maanantai 15.04.2013 21:36

Nyt menee ihan mukavasti. Sain puollon loma-anomukseeni, joten jos nyt mikään ei mene pieleen, lähden torstaina lomille, palaan maanantaina, ja lähden uudelleen torstaina, tullen takaisin vasta sitä seuraavan viikon sunnuntaina. 10pv lomat, yay! :3

Ensi viikolla olisi vielä jääkäreiden koulutushaarakoe, johon oltaisiin myös vapaaehtoisten vaunumiesten kanssa lähdössä. Luvassa varmaan kuntoisuusloma ja viimeinen mahdollisuus rääkätä itseään ihan kunnolla (toimintaa varmaan joku 30h putkeen, pari vesistönylitystä sun muuta mukavaa!). Lisäksi oikeus kantaa sitä panssarijääkärin koulutushaaramerkkiä. Odotan ihme kyllä jopa ihan innolla!

Kyselin myös siitä viisutaliaviikonlopusta, ja periaatteessa mahikset olisi, että voisin sen lauantai-illankin olla vielä mukana. :) Ainakin joukkueen oma kouluttaja oli tätä mieltä, täytyy vielä päälliköltä kysellä. Peukut pystyyn jne!


E://

Tykkään tosiaan meidän panssarimestarista ihan liikaa. Pieksee entisen 6-0.

"1. Huolto
2. ???
3. Tuotto.

Noniin töihin siitä".

[Ei aihetta]Tiistai 02.04.2013 02:19

En muista milloin olisi vituttanut taas näin paljon palata tänne. Kotona olisi taas ihan hiton mielekästä tekemistä, huomenna heräillään 5.30, edessä on kaks viikkoa metsää, epävarmuus siitä pääsenkö koko tuplagineksen aikana kertaakaan kotona käymään, ja lisäksi mortit kusee kovaa minun ja muiden johtajien muroihin kun eivät hoida hommiaan. En tiedä, jotenkin pakko päästä purkautumaan aina tänne palatessa tai viikosta ei tule mitään. Varoventtiili pamahtaa justiinsa.


Lisäksi täällä on kamala hälinä ja mua kiusataan typerillä kysymyksillä. Vitun vittu.

Blue HolocaustSunnuntai 31.03.2013 04:20

Jestas, alkaa palaa päreet tän meidän huushollin interwebongelmien kanssa. Nettiyhteyshän ei sit ollu palannu koko päivänä. = Ei Bioshockia. Which sucks, koska ihan oikeasti haluaisin pelata sitä. Nyt sit varmaan ihan oikeasti pakko jättää kone yöks auki, josko tuo mokkulan voimalla valuisi loppuun.

Mmutta, tänään oli kivaa! Megazone oli hitosti enemmän jepa kuin uskalsin odottaakaan, joskin sinisen valtion jonnet semisti sai ohimosuonen tykyttämään. Onneksi sain kostoni useampaankin otteeseen, ja pelit meni paljon odotettua paremmin. Ihan tosissani odotin, että saattaisin sukuni häpeään!

Burgerit oli kanssa oikein maistuvia ja afterpartyt Adalla mycket kiva. Asiallinen lätinä ja mainiot elokuvat on ihan mukava yhdistelmä, vaikka playboy tv tällä kertaa aikamoinen letdown olikin.


Uudestaan! :3

Ei vittu. Ei ei ei.Keskiviikko 27.03.2013 15:51

125gmzb.jpg

"Noniin, kun sinne Lappiin lähdetään, niin kuljettajat ja vaunumiehet voitte sitten varautua siihen, ettei teillä nyt oikeastaan ole viikonloppuvapaata. Lastaatte junan sunnuntaina ja lähdette jo silloin."

Well fuck everything. Arvatkaa olisko just euroviisuviikonloppu. Ja jos jotain taliaa oltaisiin pitämässä niin vitun great.


En hyväksy, en.


Kuolkaa joku tai menkää mun kanssa naimisiin niin saan sillä perusteella tuon vapaaksi. Perkele.8||||||