IRC-Galleria

NoNnA--

NoNnA--

on onnellinen, kahden maailman ihanimman lapsen äiti :) <3

Miettimistä..Keskiviikko 12.12.2007 18:27

Tietääkö meistä oikeasti kukaan, mitä rakkaus tarkoittaa? Sitä kun tulee nykyään ihan joka tuutista. Ja sen sanan sanoo niin helposti toiselle, ajattelematta edes sen tarkemmin, mitä se oikein tarkoittaa. Rakkaus on oikeasti iso asia ja iso osa meidän jokaisen elämää. Toisille sen esiin tuominen vaatii suuria ponnisteluja, kun taas toisen on helppo kertoa omasta rakkaudestaan, sen tuomista tunteista ja tuskasta. On myös niitä, jotka sanovat, että eivät uskalla rakastaa. Pelkäävät omia tunteitaan liikaa tuodakseen sitä muille esille. Pitää siis oppia ensin myöntämään tunteet itselleen. Jokaisen pitää myös ensin rakastaa itseään ja hyväksyä itsensä ennenkuin voi rakastaa toista koko sydämestään.
Ihmiset, rakastakaa itseänne ja toisianne. Elämä on liian lyhyt turhaan vihanpitoon. Ilman rakkautta ei kenenkään ole helppo selvitä. Antakaa rakkautta toiselle. Unohtakaa hetkeksi kaikki pahat asiat, joita sisällänne kannatte.
Yrittäkää edes lähimpien ihmistenne takia taistella ja antaa joskus heillekin aikaa ja rakkautta. Yrittäkää ymmärtää toisianne ja tulla toimeen edes vähän jokaisen ihmisen kanssa. Ei tarvitse vihamiestä yli kaiken rakastaa, mutta älkää antako vihan pilata omaa elämäänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.