IRC-Galleria

Onyx

Onyx

ei käy täällä kovin usein.
Persoonallisuustyyppitesti osoitteessa http://www.namaste.fi/61.html

Innostuja - monilahjakkuus, seikkailija, suunnittelija, hurmaava, hauska

Innostuva suunnittelija

Kiireinen, ”kivaa rakastava” tyyppi: spontaani, monipuolinen, voitonhaluinen ja tuhlaavainen

* Haltioitunut ja kiitollinen
Vapaa, henkevä optimisti
Monitaitoinen yleislahjakkuus

* Kokenut ja hienostunut
Hyperaktiivinen extrovertti - ulospäinsuuntautunut
Yletön mielihyvän tavoittelija

* Impulsiivinen, todellisuutta pakeneva
Maaninen ”vastustamattomasti” pakottava
Paniikkiin joutuva hysteerikko

* Syvin pelko:
kohdata sisäinen tuska ja tyhjyys

* Syvin toive:
olla tyytyväinen – että heidän tarpeensa ovat tyydytetty

Laajennettu profiili:

Terve

Erittäin myötämielinen, helposti innostuva, innostunut aistimuksista ja kokemuksista. Kaikkein ulospäinsuuntautunein tyyppi: ärsyke tuo välittömän reaktion – heidän mielestään kaikki on virkistävää. Eloisia, vilkkaita, innokkaita, spontaaneja, joustavia, hyväntuulisia. Tulevat helposti monitaitoisiksi, ”yleispäteviksi”, jotka tekevät monia asioita hyvin: multi-lahjakkaita. Käytännöllisiä, tuotteliaita, yleensä monia, vaihtelevia mielenkiinnon kohteita.

Parhaimmillaan

Sulauttavat ja ymmärtävät kokemuksiaan syvällisesti, mikä tekee heidät syvästi kiitollisiksi ja arvostaviksi siitä, mitä heillä on. Elämän yksinkertaiset ihmeet herättävät heissä kunnioitusta: riemukkaita ja haltioituneita. Vihjeitä henkisestä todellisuudesta, elämän rajattomasta kauneudesta.

Keskiverto

Kun levottomuus ja rauhattomuus lisääntyy, he haluavat, että heillä on enemmän valintoja ja vaihtoehtoja saatavilla. Tulevat seikkailunhaluisiksi ja ”sanallisesti viisaiksi”, mutta vähemmän keskittyneiksi, jatkuvasti etsivät uusia asioita ja kokemuksia: sofistikoitunut, kokenut, ”connoisseur - tuntija” ja kuluttaja. Piristys, vaihtelu, uusimpien trendien seuraaminen tärkeää. Kykenemättömiä erottamaan mitä he todella tarvitsevat, tulevat hyperaktiivisiksi, eivät kykene sanomaan ”EI” itselleen, heittäytyvät jatkuviin aktiviteetteihin. Estottomia, tekevät ja sanovat, mitä mieleen tulee: tarinankertojia, loistavia liioittelijoita, näsäviisaita sutkauttelijoita, esittäjiä. Pelkäävät pitkästyvänsä: jatkuvasti liikkeessä, mutta tekevät liian monia asioita – paljon ideoita mutta vähän loppuun asti tekemistä. Kuluttavat huomiota herättävästi ja kaikin tavoin yletön. Itsekeskeisiä, vaativia ja kärsimättömiä, eivät koskaan tunne, että heillä on tarpeeksi. Itsepäisiä, hellittämättömiä ja komentelevia, kuitenkin tyytymättömiä ja lopen väsyneitä. Addiktioituneita, kovettuneita ja tunteettomia.

Sairaalloinen

Toivottomia tukahduttamaan kiihkeät halunsa, voivat olla impulsiivisia ja
lapsellisia: eivät tiedä milloin lopettaa. Addiktiot ja ylettömyys vaativat veronsa: irstailevia, turmeltuneita, huikentelevia, hyökkääviä ja herjaavia. Paetessaan itseään toimivat impulssien mukaan sen sijaan että kohtaisivat huolensa tai turhautumisensa: menettävät kontrollin, oikullisia mielialan vaihteluita ja pakonomaisia toimintoja (manioita). Lopulta heidän energiansa ja terveytensä on loppuun kulutettu: tulevat klaustrofobisiksi ja joutuvat paniikkiin. Usein luopuvat itsestään ja elämästään: syvää masennusta ja toivottomuutta, itsetuhoisia yliannostuksia, impulsiivisia itsemurhia.

Avainmotivaatiot

Haluavat säilyttää vapautensa ja onnellisuutensa, välttää menettämästä kokemisen arvoista kokemusta, pitää itsensä innostuneena ja varattuna, välttää ja vapautua kivusta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.