IRC-Galleria

pv 6 (7)Torstai 31.07.2008 04:56

Teil on siel jo paiva 7 voiiii.

Niin siis. No. Eilen oli ihan tylsapaiva tai sillain ei tehty mitaa erikoista. Mun sisko oli toissa paivasta iltaan niin roikuin vaan koneella ja katoin HBO:lta jotai leffan tynkaa :)

Tanaan ma olin taas siel ostoskeskusjtutussa se on tosi iso. Sen nimi on Flamboyant jonkun puun mukaan ja voin kertoo et se on suurempi ku ideapark tai mylly ehka kaks myllya tai kaks ideaparkkia tai ehka jopa kolme :D Siina vieressa on sellanen juttu etta voi menna helikopterin kyytiin ja mun sisko sano et jos haluan niin voidaan menna joku paiva. :D hehaa.

Taal on aivan ihanaa sellasta pikkutilpehooria mita rakastan. Siis voisin ostaa kaikki kaikista kirjakaupoista (on muuten portugaliks papelaria) ne on niin ihania. Taal myydaan sellasia isoja kierrelehtioita mis on sisalla kaikkia tarroja ja ne on aina kuvitettu jonku satuhahmon mukaan ne on niin ihania. Ostin tanaan yhden mut meen ostaa lisaa sunnuntaina ku ne maksaa vaan jonku 4 euroo sillon ku siel on kerran kuussa sellanen et kaikki tavarat on jossai alessa :DD Tanaan se oli kalliimpi mut mun oli pakko saada se :D Semmonen vihree mis on hello kittysta joku sammakko ja sit siel on sisalla sellasia sammakkotarroja ja aaaw. Tuon kaikille kavereille tuliaisiks vaan niita. :D Miksei suomes oo sellasia??

Mun sisko osti mulle tanaan Brasilialaisen prepaid liittyman :D Tosi jees mut ei mulla oikeestaa oo ketaa kelle soitella silla :D Viela. :D
Kello on taal vasta 20.00. On vahan tylsaa tassa mut kai meen kattoo telkkaria :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.