IRC-Galleria

Kivaa tää miettiminen.....Keskiviikko 06.05.2009 18:54

Taas kerran satuin miettimää menneitä. Varsinkin kesää 2007 ja niitä ystäviä ketä sieltä sain. Varsinkin leirin, nuotio illat ja hyvät keskustelut mitä mä kävin siellä. Olisin ehkä voinu pitää paremmin yhteyttä, mut se vaa jäi... Sori siitä :/

Sit tuli mielee ripari. Kaikkia niitä ihmisiä on hirvee ikävä, ja paria varsinki ketä en oo nähny ikuisuuksii, tai jos oon, nii ohi mennen ehkä pari sanaa vaihtanu. Mutta Alballa käyminen pelasti oikeasti mun päivää ja viikkoa, sillä en ollu nähny mun kaveria puoleentoista vuoteen. Oli tosi mukava jutella, vaikka ees vähän aikaa.

enkö mä osaa pitää yllä kaverisuhteita? Tai niin oon näköjää tajunnu nyt. Sitte on kaikki kaverit Tikkiksellä. Just katon kuvaa leirikoulusta, ja muistan kaikki ne "tappelut" mitä käytiin siellä, ja muistan myös kaikki juttutuokiotkin. Ja kuinka olenkaan tätä kaverisuhdetta pitänyt yllä, joka on kestänyt 7 vuotta? En mitenkään. Juttua ei tule enää niinkuin ennen, ja olis tosi kiva nähä välillä, mutta on aina niin kiire. Oon huomannu ettei mulla oo aikaa kavereilla enää. Vihaan tätä koulu. Mielummin asuisin vielä Tikkakoskella ja näkisin kaikkia mun kaverita, mutta ei. ite oon tän valinnu.

äh.. Sori ku ne osaa pitää yhteyttä, mutta kaipa se on molemmin puolista tää homma.... :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.