IRC-Galleria

http://alaosta.fi/Torstai 29.11.2007 21:20

''Älä osta mielikuvaa -huuhtele ajatuksesi
Älä osta mitään -päivä 30.11.2007

Älä osta mitään -päivänä on tarkoitus viettää vuorokausi hankkimatta tavaraa ja käyttämättä rahaa. Teemapäivä haastaa ihmiset punnitsemaan jokapäiväisiä ostovalintojaan, hallitsemaan ostoimpulssejaan ja muuttamaan käyttäytymistään pysyvästi ekologisemmaksi.

Tänä Vuonna teemapäivä näkyy katujen, torien, kauppakeskusten ja museoiden lisäksi verkossa. Uudistuneilla sivuilla voit käydä allekirjoittamassa ostamattomuussitoumuksen ja katsella ÄOM_TV:tä. Teemapäivän ja kampanjan esittelyn lisäksi kannattaa tutustua Totuus mainoksen takana –kuvaan sekä opetusmateriaaliin, jonka avulla voi pitää vaikkapa teemaillan kulutuksesta ja mainonnasta.

Älä osta mitään -päivän Facebook-profiilissa kohtaavat sekä ihmiset että kommentit. Älä osta Myspace-sivustolla tapaat artisteja ja ystäviä.

Paikkakuntakohtaiset tapahtumat löytyvät täältä!

Tuttuun tapaan myös monet kulttuurilaitokset tarjoavat taide-elämyksiä alennuksella tai jopa ilmaiseksi Älä osta mitään -päivän kunniaksi. Tarkista osallistuvat tahot tästä.

Älä osta mitään -päivän kampanjan suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Luonto-Liitto yhdessä ympäristö- ja nuorisojärjestöjen kanssa. Katso yhteistyökumppanimme. ''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.