IRC-Galleria

xD Korhonen xDTorstai 26.04.2007 22:38

Iha Korhosen pyynnöst piti tänne kirjottaa.. :D xD Jos se nyt sattuu käymää tääl mun juttuja kattomas.. :D Tuskin käy mut kuitenki..
Niih, tänää oli ripari tapaaminen.. :/ Hanna ja Pasi vastaili meijän kysymyksiin mitä me oltiin viimeks kirjoteltu lapuille.. Noh, nytpä ei sit enää onneks oo riparitapaamisia.. Muutaku sit yks joskus kuukauden pääst. Nyt täs mässätään Sannan ja Jennin kans suolapähkinöi.. xD Tylsää on.. Taas vaihteeks..
Eilen oli kiva päivä. Olin Merin luona kyläilemäs. Sen vatta oli kasvanu jo iha sairaasti. Meri oli viime viikol ollu ultras tutkimuksis ja oli saanu selville et poika on tulossa<333 Nii se mun kummipoika(ehkä)<33333 En voi oikeest ilosempi enää olla!!! Pinjaki( tyttonenn ) oli taas kasvanu älyttömästi sit viime näkemisen.. Puhe tökkii kyl vieläki mut kyl se siit lähtee sit ku sen aika on.. Juu ja Piitu( tyttonenn ) kynsis mun kädet ihan naarmuille.. :D Mut omapahan oli vikani ku sitä "kiusasin". Ens viikol Merin kans kapel kahville.. Tiistain tai maanantain keittoo (ehkä!!).. Mut hei, hyvää loppuviikkoo kaikille!! Ja pitäkää kunnol hauskaa viikonloppuna!

~tyttonenn~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.