IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

PassOut

PassOut

|| Leaving the good old times behind, and lookin' forward to the next StuntSummer! ||

sanokaas....?Keskiviikko 12.12.2007 21:33

Tyhmää tyhmyyttäin lähin siihe mukaa, lähin itteeni ja siihe luottaa, mut en tajunnu sitä seikkaa, et se vaa tuskaa tuottaa, et se ehkä vaa feikkaa, oliha se cool, ei mitää ongelmii tai huolii, kun ei nähty toisemme toisii puolii, siit ne seuraukset suruu tuotti, mut iteppä menin siihe mukaa ja luulin et se luotti.
Luottamus on vahva sana, et jos sen pettää, ni valukoon verivana, en väitä et oon ite joku jeesus, joku Mr. Täydellinen, mut mulle luottamus ehk on se suurin merkki vahvast ystävyydestä, et voi puhuu suoraan välittämättä kyyneleistä.
Mikä se on se sisin viha joka murhaajissa piilee, miks ne viattomii tappaa ja lahtaa, hakkais v*ttu tiilee, mut minkäs sille mahtaa, et joku psykopaattti päättää 8 viatonta ihmistä ampuu, ja sen jälkee omat aivonsa vessan lattialle tiputtaa, miksei niillä ihmisillä oo yhtää myötätuntoo, onks se koston halu, tai muuten vaa muita " syntisiä " kuolemalla liputtaa, menis vihanhallinta kurssille, tai jotai, kukaan haluu uutisissa kriisinumeroon soittaa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.