IRC-Galleria

PelSu_

PelSu_

Instagram: @roopenorrby twitter: @poresome

Saunailta.Sunnuntai 23.04.2006 15:55

Oli aika lopetella kausi ja se päätettiin tyylikkääseen saunailtaan. Paikkana Voiman mökki.
Päivän aloitus tyyllikkäästi Jussin baarin kautta käyntiin. Hommaillaan nikolle viinit, timolle ja itselle bisset. Hypätää sedän kaaraan ja käydään hakeen jarin bisset. Sitten kohti hovimäkeä, perillä mökillä ennen neljää, paikkaan tutustumisen jälkeen bisset korkattiin ja aika pian alettiin saunaa lämmittään.
Joskus illemmalla alko tulee porukkaa vähän enemmän, jotain ihme hiippareita jouduttiin poiskin ajaan. Niko pojan juotavat loppus alkuunsa, no puhelu sedälle ja niko ylistää. :D Jossain vaiheessa jouduin suojelusenkelin rooliinkin ja sillai. Jarin kanssa piti käydä myös hovimäestä ostamassa kaljat, ei saatu, koko paikka oli kiinni. :D
no siinä sitä sitten vaa juotii ja hengailtii, porukkaa kävi ja lähti. 10 aikaa Timo avas viinapotun ja sit meni muistikin. Vähän yhdentoista jälkee se sammuskin sitten eikä tajunnu mitään enää. Ei mitään tietoo mihin aikaa viimiset vieraat lähti mut se oli pena taksilla.
Muut kun timo eli mä, hakis, jartsa, niko menitiin sit siinä joskus viiden aikaa nukkuun ja naurettiin timolle kun sillä oli kaikkea ihme roinaa joka paikas. Sitte timo menee ja herää puol seittämä ja herättää kaikki ja haluu saunaa. siinä sitten lähti sunnuntaikin käyntiin hyvin.

ps. "Salibandy on rankkalaiji" - Hoito
"Jukka Roos on mun idoli" -Laitto
"Söit mun pitsan, nyt meni lyömiseks" -Bädding
"Kyl nää saunaillat on kauden tärkeimmät tapahtumat" -Pelsu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.