IRC-Galleria

mmmMaanantai 17.11.2008 00:16

Sunnuntai on jännä päivä. Oulus oli ainaki tänään iha helvetin kylmä.Kävin lenkillä ja arska paisto ihanasti ja oli ehkä -4.Sitku tuulee niinku tääl tuulee aina niin tääl oli ihan HELVETIN jäätävää.Sit leikin dorkaa, ku aattelin et soitellaan kaffittelusta vielä.Meen vaille 13 facebookkiin ja tattadaa, tajuan et maiju ja henna on kaupungissa ja munki pitäs suunnata jo coffee houseen.Pikalaittautuminen, helvetinmoinen polkeminen.Nami cappucinoa ja focacciaa. Tsiisus et coffee housen tuolit on jotain luksusta,nam.mulle semmonen. Amarillon puolella käytiin kanssa savuja päästelemässä (minä en tietenkään) ja jutskaamassa :)
Tytsyt lähtiki busseillaan sit kotia päi ja mä aattelin kävästä henkkiksellä jos löytys pikkujouluvaatetta. Löytyki, mutku ne oli ihan ookoo, ei tuntunu klikkiä niin jätin ostamatta.
Kaupaski kävin

Ei hitto, kotimatkalla risteyksessä painelin jarruja, niin toinen käsijarru jäi päälle? Ei onneks olllu raskasta ajaa.Sit se helpotti, taisin vaan tottua. Kotiin nokka vuotavana.
Musta tuntuu, et joku aamu käy vielä niin et lukko ei aukaa pyöräs enkä mä oo vielä ostanu lukkosulaa (joulun ykköstuote).Hmm, ehkä huomen prismaan.
Hihii, koulua on vaan 8.15-9.45, anatomiaa ja fysiologiaa.

P.S.Coffee housen myyjä meinas tarjota mulle kaakaocappucinoa, mun mielestä aika raiskausta.hyi.on siel aika paljo muutakia tosi makeeta , tytsyt joi vaahtokarkkikaakaon.

Hihii, Henna tippuu BB:stä iha just

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.