IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Siis heräät aamulla klo 06.00. Ja eikun opparipalaveriin. Jee. "Riskienhallinta... diipa daapa...." Kylläpä mulla on pirun kivat erikoistumisopinnot.

Klo 11.30. Ruokkis. Ei ole edes nälkä. Syön siis ihan tosi kevyesti. Sit illemmalla kunnon ruokaa ennen kuin lähden klo 20.00 töihin. Joo. Tosi hyvä idea. Vielä tässä vaiheessa....

Klo 15.00. Voi vittu! Tavarat äkkiä autoon. Kiire Haukivuorelle viemään autoa Annille ja junaan sieltä kohti Mikkeliä. Voi vittu! Kännykän laturi unohtui sisälle. Juosten sisälle hakemaan laturi. Ja eikun kohti Haukivuorta.

Klo 15.38. Pikajuna Haukivuorelta Mikkeliin. Istun junaan. Avaan laukun, jotta voisin kuunnella musiikkia. Otan kuulokkeet. VITTU MISSÄ MUN KÄNNYKKÄ?!?!?!?!?!? Se jäi autoon!! Viimeinen ajatus ennen kuin elämä vilisi silmien edessä: "Nyt jos otan nää tavarat, niin ehdin vielä hypätä junasta pois......" Ja samassa juna liikkuu................ Ilmoille pääsee kolmen kirosanan variaatioketju. Huutaen. Mummot ympärillä mulkoilevat.

Ratkaisu: tupakkavaunuun. Kävelen junan vaunuja pari eteenpäin. Täällä on pakko olla tupakointikoppi. Eih... Väärä suunta. Suunnan vaihto ja puolijuoksua takaisin. Pari vaunua paikaltani toiseen suuntaan löytyy tupakointikoppi. Ah. Kaksi tupakkaa. Samalla kiroilen omaa tyhmyyttä mielessäni. Ja ääneen tottakai.

Klo 16.01. Mikkeli. Juosten kotiin. Äkkiä Marjolle. "Toivottavasti Marjo on kotonaaa......" Juosten kolmanteen kerrokseen. "Marjo Petra täällä. Avaa ovi. Nyt on hätä." Vihdoinkin sain puhelimen, josta iskälle puhelua. "Saat sen huomenna puoliltapäivin, kun tullaan Mikkeliin." Selvä. Okei, menen töihin illaksi. En mä sitä edes tartte. Töiden jälkeen nukun kuitenkin sinne saakka, kunnes puhelin mulla. Marjo keittää kahvit. Tässä vaiheessa mielessä käy ajatus päiväunista ja kunnon ateriasta ennen töitä. No menen kohta kotiin ja nukun vähän ja syön.

Klo 16.57. Ihana ajatus päiväunista katkeaa havahtumiseen todellisuudesta: mun ainut herätyskello on mun kännykkä. Mites nukut ennen töitä päikkärit, ettet vain nuku liian pitkään ja myöhästy töistä, kun ei ole herätyskelloa?! Eli se niistä unista.

Kotiin. Ruokaa. No eihän täällä ole muuta kuin leipää. Eli siis leipää naamariin ja vähän vaatteiden vaihtoa.

Klo 19.29. Vittu! Äkkiä töihin. Tajuan, että en ole tehnyt mitään valmiiksi. Pitäisi kuitenkin hieman tulostella lippuja etukäteen, sillä ravintolaanhan oli n. 4 eri hintaista lippua myynnissä..... Juosten töihin. Lippukone kiinni seinään ja menoksi. No ei...... "Onkohan sillä jotain väliä, jos näihin lippuihin ei tulostu lipun numero....?" Onneksi ei. Ilta lähtee kivasti käyntiin. Kaikki ovat hyvällä tuulella.

Klo 22.05. Seinille kimpoileminen alkaa. Kaksi Redbullia alla. Kiire kiire kiire. Ilta onneksi meni yllättävän kivuttomasti. Ei vaan taas osannut Tarkiaisen tyttö laskea. Mut mitä voitkaan odottaa kaiken tämän jälkeen. Kiitos vaan Essille niistä karkeista. Ehkä huomenna jo paremmin....... Nyt unta odotellessa, kun takaraivossa hakkaa vaan ajatus puhelimesta ja missä se on ja kenen käsissä..... Pilalla. Ja voi luojan kiitos Marjo sä asut niin lähellä! Ja kiitos paidasta :D "Hei Marjo, saaks lainata sun.... ööö... koko elämää, kun puhelimen lainaus ei vielä riitä?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.