IRC-Galleria

Hit Star :DPerjantai 14.12.2007 17:55

Kiitsat hillin tytöille, Lindalle ja Maijulle kivasta illasta. Näin hauskaa ei oo ollu aikoihin :D:D:D

Ja Ninnu ku jorailit sata lasissa mun kaa :D

Ahkera ja kaikkee... :DTiistai 11.12.2007 20:40

Tänään olin taas ahkera. Selvittelin opintoja ja kaikkee. En kuitenkaan ollut niin ahkera, että olisin saanut tentistä 1 parempaa numeroa. Perse.

Hyvä päivä tänään :D:D:D:D

Juoppolaskuri :DSunnuntai 09.12.2007 19:02

Toinen viikonloppu selvänäpelvänä tänä syksynä, minkä mä vielä muistan.... Töissä oli mukavaa. Mukavampaa olis ollu ku olis ollu terveenä. Kiitos eräälle puolitutulle sanoista, jotka olivat juuri ne, mitkä olen toivonut kuulevani jonkun suusta. Enää ei tarvitse todistella mitään. Näköjään edes joku on nähnyt pintaa syvemmälle. Kiitos.

Ensi vuoteen on hiton hyvä ponnistaa tästä :D
Rapulashoppailu on paskinta shoppailua ikinä. Ensin lähdet ostamaan salmiakki ChupaChups-tikkareita (on muuten hiton hyviä ja jos joku muistaa aikoinaan Mustanaamio salmiakkijauhetikkarit ja vielä tykkäs niistä niin suosittelen) sekä ranskalaisia ja valkosipulidippiä mäkkäriltä.

Ekana mukaan tarttuu Iltasanomat. Pakko nähdä millanen puku oli Tanjalla. Rapelluksen lisääntyessä alkaa tehdä mieli kattoa joku leffa. Noh... Käynpä ostamassa leffan ku ei viitti vuokrata. Joku halpis viiden euron leffa. Sokokselle eka. Ei mitään kivaa. Käynpä Anttilassa, mutta koska H&M on siinä matkan varrella, poikkean käymään siis siellä. Jos joku paita löytyis. No ei, mutta kiva iltalaukku ja pari toppia. Lähden kävelemään ulos liikkestä, kun huomaan aivan tajuttoman makeen punasen laukun. Pakko saada, mutta hillitsen kuitenkin itseni ja päätän odottaa huomiseen, kun olen varakkaampi.

Pääsen Anttilaan. Hypistelen jo käsissäni Angelin 4. tuotantokauden DVD-boksia. Onneksi en sitä mennyt hankkimaan. Ostinpa sitten Todella upeeta -sarjan yhden 5 jakson DVD:n ja Schindlerin listan, koska sivistyksessäni on hurrrrrrja musta aukko. Kävelen kassalle, kun huomaan himoitsemani cd:n. Melkein vieraissa tribuutti Leevi & The Leavingsille (on muuten pirun huikee levy, suosittelen kaikille, jotka ovat vähääkään joskus popittaneet Leeviä) tarttuu vielä ostoskoriin.

Anttilasta mäkkärille. Siis mitä vittua on mäkki miettiny ku valikoimasta on poistunut soodavesi?!?! Ai herranen aika, että olisin voinut tässä vaiheessa suorittaa uskomattomia tekoja yhdestä soodavesi mukillisesta. No mut eiiii! Ranskalaiset ja dippi kassiin ja menoks.

Mutta hittos. Huomenna käyn hankkimassa punaisen laukun. Pitäähän sen kanssa olla jotain muutakin punaista. Noh... Kotimatkan varrella sattuu kuin sattuukin olemaan suosikkikenkäliike Click. Ja pirulainen! Siellähän viimeksi näin ihanat punaiset kengät! Clickkiin siis. Kengät oli vielä tallella. Päätän kuitenkin toppuutella taas itseäni. Huomenna käyn hankkimassa kengät varakkaampana. No mut mitäs mitäs! Vain ainoastaan tänään on 20 % ale! Eli vielä kengät mukaan matkaan!

Huomenna laukkua hankkimaan, ku ei niillä kengillä tee mitään jos ei oo sitä hiton laukkua. Yksi ranskalaisten hakureissu ja tadaa! Olen siis noin 70 € köyhempi! Toivottavasti jotain näistä mä voin edes myöhemmin hyödyntää joululahjana....

Tilanne korjattu...Keskiviikko 05.12.2007 21:15

... ja vielä hengissä. Täysistä sielun ja ruumiin voimista ei sitten olekaan mitään tietoa...
Leipomisen käsittämätön vaikeus. Kyllä musta vielä tulee hyvä tässä lajissa. Usko parempiin leivoksiin ei vaan valitettavasti korvaa puuttuvia aineksia....

Ja sit jos on niiku jo käyny salilla, niin ei tartteis enää treenata. Paitsi sillon ku leipoo ja munat ja sokeri pitää vatkata vaahdoks. ILMAN sähkövatkainta. Oikean käden ja hartian seutu aivan jumissa. Täytynee ottaa seuraavaksi kehitysprojektiksi, kuinka tehdä dildosta thai-hieroja...

Juomatarkkailua...Maanantai 03.12.2007 15:43

Viikonloppu selvinpäin. Viimeks oli... ööö... en muista. Tästä se lähtee :D

Iiiiish!Perjantai 23.11.2007 10:00

"Pieni jännitys on tervettä." Mä sanon, että se joka on ton lauseen keksiny, voi ihan vapaasti vetää sen eräänkin tavaran vaan...

Tänä yönä olis saanu nukkua hyvät unet ottaen huomioon, että kahtena seuraavana yönä ei tuu nukutuks. Noh... Tässäpä sitä ollaan jo kohta toista tuntia valveilla pompittu lastenohjelmien kera.

Ja mitään ei oo vieläkään valmiina päässä tai paperilla. Voi apua.

Jokohan riittäis....?Torstai 22.11.2007 15:46

Siis eikö päivän kärsimys oo jo tarpeeks?! Ei nyt enää tartte toista kiusata. Mun mielestä siinä on jo tarpeeks rangaistusta ku on juonu koko elämän taas poijes! Ei tartte enää tällä ololla kiusata.

Ja sit ihan vaan tiedoks, että vaikka meillä ei täällä Suomessa oo eksoottisia eläimiä ja vaikka meillä on vähän paskemmat surffikelit, niin silti hei voi tulla tänne nyt heti äkkiä nopeesti tällä sekunnilla takasin.... :D

Ja koska mä oon niin viaton ja söpö :D

Palkataan...Perjantai 16.11.2007 19:06

... puvunkiristäjä. Ryyppypalkalla.