IRC-Galleria

no mut jos on noloa...Lauantai 22.12.2007 06:12

... niin on noloa!!! :D :D

Onnea vaan!Perjantai 21.12.2007 19:47

Perässä tullaan.... :D

Hyvä Campus.fi ja TradenomiNews.Tiistai 18.12.2007 17:47

Voisitteko ottaa niitä kuvia enemmän ku sen 3 kpl, niin kaikki varmasti onnistuisivat niissä. Hirveen kivaa ku revitte kuvanne jostain ihme tilanteesta lehteen.

Ja luulis nykytekniikalla pystyvän poistaa ne rumimmat niistä kuvista. Voi että morjens.

050308 :D:DTiistai 18.12.2007 13:22

Harmittaa varmaan tuolloin olla Nightwishin keikalla Budapestissä.... :D:D

Missä on mun lentoliput Kaliforniaan?!?!Sunnuntai 16.12.2007 17:45

Siis jo nyt on kumma!!!
Millon olet ylittänyt kohtuukäytön häilyvän rajan? Noo... Tais se mennä tuossa viime kuussa jo rikki. Maksa veisaa joululauluja... Tehkää mulle jotain.

Hit Star :DPerjantai 14.12.2007 17:55

Kiitsat hillin tytöille, Lindalle ja Maijulle kivasta illasta. Näin hauskaa ei oo ollu aikoihin :D:D:D

Ja Ninnu ku jorailit sata lasissa mun kaa :D

Ahkera ja kaikkee... :DTiistai 11.12.2007 20:40

Tänään olin taas ahkera. Selvittelin opintoja ja kaikkee. En kuitenkaan ollut niin ahkera, että olisin saanut tentistä 1 parempaa numeroa. Perse.

Hyvä päivä tänään :D:D:D:D

Juoppolaskuri :DSunnuntai 09.12.2007 19:02

Toinen viikonloppu selvänäpelvänä tänä syksynä, minkä mä vielä muistan.... Töissä oli mukavaa. Mukavampaa olis ollu ku olis ollu terveenä. Kiitos eräälle puolitutulle sanoista, jotka olivat juuri ne, mitkä olen toivonut kuulevani jonkun suusta. Enää ei tarvitse todistella mitään. Näköjään edes joku on nähnyt pintaa syvemmälle. Kiitos.

Ensi vuoteen on hiton hyvä ponnistaa tästä :D
Rapulashoppailu on paskinta shoppailua ikinä. Ensin lähdet ostamaan salmiakki ChupaChups-tikkareita (on muuten hiton hyviä ja jos joku muistaa aikoinaan Mustanaamio salmiakkijauhetikkarit ja vielä tykkäs niistä niin suosittelen) sekä ranskalaisia ja valkosipulidippiä mäkkäriltä.

Ekana mukaan tarttuu Iltasanomat. Pakko nähdä millanen puku oli Tanjalla. Rapelluksen lisääntyessä alkaa tehdä mieli kattoa joku leffa. Noh... Käynpä ostamassa leffan ku ei viitti vuokrata. Joku halpis viiden euron leffa. Sokokselle eka. Ei mitään kivaa. Käynpä Anttilassa, mutta koska H&M on siinä matkan varrella, poikkean käymään siis siellä. Jos joku paita löytyis. No ei, mutta kiva iltalaukku ja pari toppia. Lähden kävelemään ulos liikkestä, kun huomaan aivan tajuttoman makeen punasen laukun. Pakko saada, mutta hillitsen kuitenkin itseni ja päätän odottaa huomiseen, kun olen varakkaampi.

Pääsen Anttilaan. Hypistelen jo käsissäni Angelin 4. tuotantokauden DVD-boksia. Onneksi en sitä mennyt hankkimaan. Ostinpa sitten Todella upeeta -sarjan yhden 5 jakson DVD:n ja Schindlerin listan, koska sivistyksessäni on hurrrrrrja musta aukko. Kävelen kassalle, kun huomaan himoitsemani cd:n. Melkein vieraissa tribuutti Leevi & The Leavingsille (on muuten pirun huikee levy, suosittelen kaikille, jotka ovat vähääkään joskus popittaneet Leeviä) tarttuu vielä ostoskoriin.

Anttilasta mäkkärille. Siis mitä vittua on mäkki miettiny ku valikoimasta on poistunut soodavesi?!?! Ai herranen aika, että olisin voinut tässä vaiheessa suorittaa uskomattomia tekoja yhdestä soodavesi mukillisesta. No mut eiiii! Ranskalaiset ja dippi kassiin ja menoks.

Mutta hittos. Huomenna käyn hankkimassa punaisen laukun. Pitäähän sen kanssa olla jotain muutakin punaista. Noh... Kotimatkan varrella sattuu kuin sattuukin olemaan suosikkikenkäliike Click. Ja pirulainen! Siellähän viimeksi näin ihanat punaiset kengät! Clickkiin siis. Kengät oli vielä tallella. Päätän kuitenkin toppuutella taas itseäni. Huomenna käyn hankkimassa kengät varakkaampana. No mut mitäs mitäs! Vain ainoastaan tänään on 20 % ale! Eli vielä kengät mukaan matkaan!

Huomenna laukkua hankkimaan, ku ei niillä kengillä tee mitään jos ei oo sitä hiton laukkua. Yksi ranskalaisten hakureissu ja tadaa! Olen siis noin 70 € köyhempi! Toivottavasti jotain näistä mä voin edes myöhemmin hyödyntää joululahjana....