IRC-Galleria

Rahanmenoa ei voi estää...Maanantai 22.10.2007 17:43

Ihan Räikkösen hengessä mukana olin ja sen takia sain ne sakot. Ei sen auton edes pitäny kulkee yli kaheksaakymppiä.... :D

Sit maanantaina voi alottaa työt. Päin vittua nimittäin. Purkki lattialle rikki. Kiva kiva.

Autoa huollosta hakemaan. Minä en ollut se joka autoa on viritelly. Mut joo kyllä mä huomasin et se kulkee hieman kovempaa ku sen pitäis.... :D

Ja vau. Koettiin Mikkelin ekotorin elämys. Ei. Se näytönohjain ei ole hiiri. Että morjens.

Siis mitä tein tiistai-iltana.....Keskiviikko 17.10.2007 01:43

No en ainakaan istunu koneella. Ja en ainakaan kirjottanu hallitushakemusta. Enkä ainakaan käyny ollenkaan Facebookissa. Enkä ainakaan käyny galleriassa.

Mut hei luin tosi tosi tosi tosi paljon Tieteellisen kirjoittamisen tenttiin! Ja Arkipäivän oikeuden tenttiin!

Hyvä Hilli!Tiistai 16.10.2007 00:40

Siis parhaat mestat YLE1:n mukaan, mitkä näyttää valtakunnallisessa televisiossa Pieksämäestä:
- JR-grilli
- Hotelli Savonsolmun yläbaari.

:D

Camp Girl!Perjantai 12.10.2007 01:02

Siis joo... Puhelu alkaa sunnuntai-iltana: "Nyt olis Petra tisseistä hyötyä." Siitä se sitten lähti. Reissu oli kyllä todella mukava. Sain jopa käyttöopastuksen Facebookkiin. Kiitsa IF-Sofia :D

Olin tämän viikon tuuraamassa AkavaCampillä erästä flunssaista. Alkuviikko Lappeenrannassa ja sit tiistai-iltana Kuopioon. Mikkelissä olen siis viimeisen viikon aikana ehtinyt nukkua kaksi yötä. Kuvittelin tämän yksityiskohdan ahistavan suuresti. Olinpa väärässä.

Ajelin tänään illalla Mikkeliin Kuopiosta. Pieksämäen jälkeen tuli ahdistus. Huomasin toivovani vain, että matka ei päättyis ikinä. Ei vaan jostain syystä tahtonu takas arkisiin kuvioihin. Ihan sama, vaikka en pääsisi omaan sänkyyn nukkumaan. Näköjään se vaan on niin, että kun pääsee tuohon matkailun makuun, ei sitä tahdo lopettaa. Ei sillä, tää ahistus ei ollu mitään verrattuna keväiseen Zakopanen reissun jälkeiseen ahistukseen....

Noh... Pääsen kotiin kaikkine tavaroineni. Katson lattialla olevaa postikasaa. Perse. Kirje koulusta. "Hei! Muistathan, että säännönmukainen opiskeluaikasi päättyy tämän vuoden lopussa, joten vielä on hiukan aikaa suorittaa puuttuvat opinnot. Tarkistaisitko Asiosta opintorekisterisi, onko se ajan tasalla." Tässä vaiheessa ahistus vaan lisääntyy. Kyllä mä tiedän, että opinnot joo on jäljessä. Tää kirje tuskin tulee kaikille kotiin...

Tästä fiiliksestä on aivan loistavan ihana lähtee huomenna töihin kosmetologipäiville... Ehkä sunnuntaina maailma on parempi paikka, kun seuraavan kerran kotiutuu....
Ihan ensimmäisenä on kiitettävä Sannaa ja Hannaa hyvästä lauantai-illasta. Samanlaista tuskin tulee pitkään aikaan. Toisena pakko todeta, että voi perse, ku et Marjo ollu mukana.

Homma alkaa perjantaina. Mikkelin tytöille kiitsa mukavasta illasta. Tortillat on hyviä vielä sunnuntainakin :D

Lauantai koittaa. Tiedän jo valmiiksi sen olevan tylsä, mikäli vietän sen Mikkelissä. Kaikki hajottaa sillai kivasti ja ikävä puristaa hulluna koko ajan. Päätän lähteä hilliin. Iskä lainaa autoa, että voin suorittaa eräitä pakollisia vierailuvelvotteita.

Saavun hilliin. Hiton tylsää. Kaikki kaverit on jossain maailmalla. Onneksi tajuan soittaa Sannalle. Puhelun aikana päädymme tulokseen, että minä suuntaan Jyväskylään. Jesh! Vierailuvelvotteet voin hoitaa sunnuntainakin.

Jyväskylään saavuttuani korkkaamme vodkapullon. Ilta etenee lepposasti. Suuntaamme kaupunkiin ja sen yöelämään. Baarissa on kivaa ja pilkku tulee. Tässä vaiheessa olemme Sannan kanssa kadottaneet Hannan ja muun porukan. Sekä kokoomuksen. Perse. Haetaan siis pizzaa.

Istumme pizzerian rappusilla pizzojen kanssa. Mieshenkilö tulee kertomaan meille, että viereisessä kellarissa on saunatila, missä on heidän jalkapallojoukkueen saunailtaman jatkot. Totta helvetissä mennään.

Päästään saunatiloihin. Syödään pizzaa ja jutustellaan jalkapalloilijan kanssa mukavia. Päätämme tässä vaiheessa iltaa kertoa olevamme poliisi ja karatekouluttaja (minä) sekä uimavalmentaja (Sanna). Homma menee täysillä läpi. Tilanne alkaa kuitenkin vahvasti vaikuttaa siltä, että täältä ei kyllä heru mitään. Perse.

Saunatilaloihin on myös eksynyt 42-vuotias naishenkilö. Hän päättää alkaa pohtimaan minun ja Sannan seksuaalista suuntautumista. Lopputulos: minä olen lesbo ja Sannan pitäisi laittaa nenärengas klitorikseen, jotta tietäisi jotain naiseudesta. Että näin. Päätämme poistua paikalta huutamalla 42-vuotiaalle ryhävalaalle (joka näytti tissit) imartelevia kommentteja.

No niin. Nyt ollaan keskustassa. Kotimatka alkaa. Infernon kulmalla joku luomu pysäyttää auton ja tarjoaa kyytiä. Hypätään kyytiin ja luomu kyyditsee meidät Sannan kämpille. Keskustelun pätkä:
"Keittäsittekö mulle kahvit ku kerta toin teidät kotiin?"
"Ei meillä oo kahvinkeitintä."
"No mut jos jotain teetä tai jotain."
"Voit keittää vettä kattilassa jos haluut. On siellä jotain venäläistä teetä."
Luomu työntyy sisälle. Sanna lähtee kusettamaan koiraa. Jään yksin luomun kanssa. Onneksi saan tuttavalta kännipuhelun. Jauhan puhelimessa höpöhöpö juttuja. Luomu hengaa vieläkin sohvalla. Sanna tulee sisälle. Luomu hengaa vieläkin sohvalla. Aletaan juttelemaan härskejä. Luomu kuuntelee about 15 min ja päättää poistua.

Aamulla aamukahvit Hannan luona ja sit kummityttöö morjestamaan. Ajan takaisin hilliin. Hillissä vierailu kummipojan luona ja äitin luona. Ehdin juuri ja juuri torkahtamaan puoleksi tunniksi iskän sohvalle ennen ku pitää taas kiirehtiä junaan.

Iskä heittää asemalle. Menen ostamaan lippua. Siis MITÄ?! Juna on tässä vaiheessa 20 minuuttia myöhässä. Jes. Odottelen kärsivällisesti asemalla sisällä kuunnellen lasten huutoa, koirien ärinää toisilleen ja kahden tytön PMMP:n kappaleiden uusia versioita. Perse. Päätän siirtyä laiturille, sillä juna tulee 5 minuutin kuluttua.

Laiturille päästyäni totean, että juna myöhästyy vielä toiset 20 minuuttia. Perseperse. Ei auta muu ku purra huulta. Kertaan mielessäni pankkitilini saldoa ja epäilen sen olevan vahvasti miinuksella maanantaina. Perse.

Juna saapuu ja pääsen junaan. Löydän paikkani. Huomaan kellon olevan 19.03. Mikäli juna olisi ollut ajoissa, olisin jo Mikkelissä. Perse. Edellisen illan rientojen kustannukset hyökkäävät mieleeni. Huomaan myös hävittäneeni kengän korosta korkopalan. Perse.

Matkaa on kulunut 10 minuuttia. Mies astelee vaunuun ja kertoo jokaiselle vaunussa olijalle (HUOM! jokaiselle henkilökohtaisesti) Jumalan rakastavan juuri häntä. Ihanaa. Olen edellisenä iltana juonut koko elämäni, mutta darrapäivä on pelastettu tällä tiedolla.

Juna on vihdoin Mikkelissä ja pääsen ystävällisesti Simon kyydityksellä Siwan kautta kotiin. Sipsiä ja dippiä. Jes!

Eipähän voi sanoa reissusta muuta, kun että hauskaa oli kuten aina Sannan kanssa liikkuessa. Toivottavasti nopeesti otetaan uusiks.

Ilta tiivistettynä yhteen lauseeseen:
"Hitot mä kaikenmaailman sameista ja janeista. Onneks tuli lähdettyä yhdelle bisselle."

Niinpä niin... :D

Mä mitään miestä tarvii... vol 4. Lauantai 22.09.2007 02:30

Siis sähköt häviää. Ajatuksenjuoksua by Petra:

"Voi vittu jos meni sulake! Kuka vittu sen nyt tulee vaihtamaan? Eihän mulla edes ole sulakkeita. Ja missäs mun sulaketaulu edes on....?"

Soitan Marjolle ja varmistan, että onko koko kaupungista hävinny sähköt vai onko soitettava joku vaihtamaan sulaketta.

Koko kaupungista on siis menny sähköt. Onneks en ehtiny ruveta riehumaan sulakkeitten kanssa... =)

Ja tottakai kaiken tämän keskellä mietin: "Hitto ku ei oo valoja. Mut hei onhan mulla toi pöytälamppu..." Niin. Mikä toimii kuten muutkin lamput. Sähköllä.

"Välillä kyllä hävettää olla sun veli..."

426 = 1500?Keskiviikko 12.09.2007 00:47

Eikö niin... Joko tiristän itestäni tuon 1000 sanaa vielä paperille tai sit maksan ne hiton opintotuet takas joskus.... Hmmmm.... Itkupotkuraivarit. Miks piti taas jättää viime tippaan...

Tosin ilman sitä viimestä tippaa ei sais asioita tehtyä. Eikä olis tajutonta krapulaa. Äwä äwä äwä...

Tuntee tradenomin sisällään.... NOT!Tiistai 11.09.2007 01:33

Siis pää lyö ihan hulluna tyhjää. Vaikee alottaa. Ei taida auttaa edes tissit tässä vaiheessa.

Täytyy varmaan lähtee ettimään jostain se tradenomi.
Joo siivosin melkein. Ja kirjotin 1500 sanaa melkein.

Illalla töihin. Kuinka kulutan siis aikaa? No en ainakaan siivoamalla tai koulutehtäviä kirjottamalla.

Katsellaan töllöö. Little Miss Sunshine (on muuten maailman paras hyvän mielen elokuva) ja Serranon perhe uusintoina. Jeij! Ikävä on.... :(
Petra Tarkiainen - Marjo Saastamoinen: 8%

Kusijonoja välttääksenne livahdatte ravintolan takahuoneen WC-tiloihin, jonne sitten jäättekin loppuillaksi, koska Marjo saa oven lukon jotenkin jumiin, eikä kukaan kuule teitä metelissä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: viski