IRC-Galleria

Piia-Johanna

Piia-Johanna

Guardian angel

Huomenta ihmiset!Sunnuntai 02.11.2008 12:42

Heräilin tuossa hetki sitten, ja heti melkeen herättyäni oli jo sellainen olo etten jaksa tehä yhtään mitään.. eipä silti sunnuntaisin tarviikkaan tehä mitään, jos saa luvan kanssa vaan olla :)

Kyllä mä silti jo yhen koulutehtävän väänsin kiireemmän kaupalla täs aamulla :DD jotain on aina pakko tehä että saa sitten valittaa, kunnei jaksa.... ;P

Viel ois viikko kouluakin... tai ei ihan, ku on vapaapäiviäkin tulevalla viikolla. Sen jälkeen alkais TAAS työharjoittelujakso 5viikkoa... *huhhuh* Vähän huonoon aikaan mielestäni tungettu toi harjoittelukin. Ei ihmiset enää tässä vaiheessa vuotta jaksaisi mitään palkatonta duunia tehä... :/ En mä ainakaa.
Kai se sitten vaan pakko on..tai ei se kyl oo, mutta en jaksaisi sitäki harjoittelua nyt alkaa siirtämään minnekään, vaikka se varmaan tässä munkin tilanteessa ois parempi että sais pitää sitä hermolomaa.

Jesh,tänään on kaupat auki!! Unohdin eilen ettei kaupat oo auki pyhäinpäivän vuoksi, jääkaappi ihan tyhjä! noh,kävin mä sit hätäsesti Siwassa hakees maitoo eilen... (se on kallis kauppa!!!!!!!!!!) argh!

Joopa joo.... pian tulee porukat aamukahville :DD että parempi nyt vaan lopettaa tälläset kirjoittelut, ja mennä keittään sitä kahvia!

Kivaa sunnuntaita niille jotka tänkin jaksoi lukea :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.