IRC-Galleria

Tuukka RaskPerjantai 30.03.2007 18:15

Luopukaamme ihmisoikeuksistamme Tuukka Raskin takia
Mut kato ku ei Tuukka oo ihminen ku se on idoli. Se on täydellinen ja kaikkien yläpuolella. Finnit ja kaikki mikä on pahasta tai "pahasta" on vain silmänlumetta ja illuusiota. Tuukka on Jumalsta seuraava, hyvä ettei Jumalankin yläpuolella. Tuukassa ei ole kertakaikkiaan yhtään vikoja. Tuukan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin pelata ja kirjoittaa nimikirjoituksia joissa lukee "Tuukka<3" koska hän on liian ylimaallinen muuhun. Fanit ajattelevat hänen puolestaan ja henkivartijat suojelevat fyysista puolta jopa Tampereen Vuoltsulla. Olen sitä mieltä, että Tuukan ei pitäisi koskaan maksaa veroja ja meidänkin pitäisi antaa kaikki maallinen omaisuutemme Tuukalle koska hän on niin mahtava, että vaikka maailma katoaisi suureen mustaan aukkoon, jäisi Tuukka jäljelle, sillä niin suuri ja mahtava hän on. Olen sitä mieltä, että muiden pitäisi ottaa minusta mallia kun lähetän väestörekisterikeskukseen viestin, että haluan luopua "ihmine
ihminen" tittelistäni, sillä mielestäni kellään muulla ei ole oikeutta omata kyseista titteliä kuin Tuukka Raskilla.
Mitkä vatsalihakset Tuukalla onkaan! Ja mikä kamala maha Tuomas Tarkilla taas on! Ja silmät, voi niitä! Tuukan siis, hyi olkoon Tuomasta. Ja kuinka Komeat kasvot Tuukalla onkaan verrattuna Tarkin lärviin! Mielestäni Tuukka Raskin pitäisi pukea valkoiseen napapaitaan ja pistää seisomaan Amerikkalaisen katutuulettimen päälle,
että Tuukan voi, niin piillotellut vatsalihakset pääsisivät oikeuksiinsa. Voi niitä nimeltä mainitsemattomia ihmisiä jotka ovat saaneetkaan kunnian joskus keskustella Tuukan kanssa. Kaikki raha voitaisiin kohdistaa valotekniikkaan ja öljyyn (Tuukan vartaloa ja vatsalihaksia varten) ja jokainen Tamperelainen Tuukkafani olisi tyydytetty. Mielestäni myös IRC -Galleriasta pitäisi poistaa kaikkien muiden käyttäjät, jotta Tuukka Rask voisi rekisteröityä sinne ja laittaa kuvia öljytystä alastomasta vartaloistaan.IRC -Gallerian nimeksi tulisikin Tuukka - Galleria ja toiminto tuottaisi miljoonia. Ihkusälissä olisi vain Tuukan naamoja ja muita ruumiinosia. Suomen jokaisen kaupungin nimi pitäisi mielestäni poistaa ja Tuukan ollessa kuninkaana, koko Suomen pitäisi olla Tuukan Öljyttyjen vatsalihaksia Ruhtinaskunta. Kouluissa pitäisi opiskella vain Tuukkaologiaa (perusfaktoja, miten käyttäytyä, puhua ja ajatella kuten Tuukka).
Tuukka-galleria..
Loppujen lopuksi, emmehän me eläkään omassa maailmassa tai edes kaikkien maailmassa, vaan Tuukan maailmassa. Tuukan maailmassa kaikki on kovin yksinkertaista, on vain yksi laki - Elämä on ikuinen Tuukan syntymäpäivä. Tuukka hallitsee ruhtinaskuntaa istuen DaySpa -kylpylässä valkoisessa flanelliaamutakissa. Anteeksi, siis objektia. Kaikkihan olemme objekteja tässä Tuukan hallitsemassa maailmassa. Myös kaikki puhelinliittymät on oiottu niin, että ne yhdistyvät kaikki suoraan Tuukan valmentajan assistentin avustajalle, joka käskee soittaa uudestaan vasta kun jokainen on luopunut ihmisoikeuksistaan. Tuukasta tulee myös uusi Walt Disney kun hän alkaa tuottaa uusia piirrettyjä, jossa seikkailee aivan uskomattoman perverssejä hahmoja. Tässä maailmassa myös jokaisella naisella on kerran vuodessa niin sanottu Yhteiskunnalle Tärkeä aika Tuukan hoviin ja pian koko helvetin Suomi, anteeksi, siis Tuukan vatsalihaksien Hallitsema Ruhtinaskunta kuhisee pikkutuukkia kuin muurahaispesä muurahaisia. Ja siitähän riemu syntyy. NYT KOKO IRC-GALLERIA (se ei vielä ole Tuukka Galleria) SEURAA KUINKA KAUAN TÄMÄ TUUKAN VALTAKAUSI JATKUU. Kulkaa lapsukaiset, se jatkuu vielä 2182028091:nteen jääkauteen ja pitkälle sen yli, sillä eihän Jumalan jälkeläiset kuole koskaan. Suomi rapistuu pikkuhiljaa kun sen kansalaiset elävät Tuukan ja hänen satojen ja satojen jälkeläistensä keskellä.
Perinteen katoavat kun Seitsemässä Veljeksessä onkin Seitsemän Tuukkaa.

Aamen|Kopsattu joltain. alkuperäinen versio Smakin kallesta|

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 00:16

Tuukka RaskTiistai 27.03.2007 20:22

Pelipaikka: maalivahti
Syntymäaika: 10.3.1987
Syntymäpaikka: Savonlinna
Pituus: 188 cm / Paino: 75 kg
Maila: left
SM-liiga runkosarja yht: 69 ottelua, 0+0=0, 0 min
SM-liiga playoff yht: 4 ottelua, 0+0=0, 0 min
NHL-varaus: Toronto Maple Leafs, 2005, 1. kierros, 21. varaus

Kuvaus

Superlahjakkuus, jota pidetään yleisesti Suomen seuraavana kansainvälisen tason huippuvahtina. Erittäin nopea, pystyy masentamaan hyökkääjät ilmiömäisillä reaktiotorjunnoillaan. Rohkea ja kylmäpäinen maalivahti, jonka keskittyminen kuitenkin vielä herpaantuu sillon tällöin.

Viime kausi

Taisteli Ilveksen SM-liigajoukkueessa tasapäisesti peliajasta Juha Pitkämäen kanssa. Torjui runkosarjassa kiekkoja 92,6 prosentin varmuudella. Valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, joista tuomisina oli pronssimitali.

Ura

Siirtyi 16-vuotiaana SaPKo:sta Ilvekseen. Pelasi neljä SM-liigaottelua jo kaudella 04-05. Voitti Ilveksessä A-nuorten Suomen mestaruuden keväällä 2005. Toronto Maple Leafsin ykköskierroksen varaus (#21) saman vuoden NHL Entry Draftissä.

Vanhaa tietoa Mutta totta kaikki.

Me tarvitaan sua Tuukka älä lähde<3 :'<

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 18:26

Ilona: yök menkää muualle
aah :D

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 17:07

sofi: Mitä järkee mennä tapparan peliin ilvespaita päällä? ja miks sä otat rantapallon mukaan?

^... Repesin :D

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 16:38

aah ihanaa kolmekymppiset miehet kehuivat minua teiniksi.

I: voi ei, pitikö lähtee kun oli niin paskaa peliä?
Ukko: eiei kun pitää mennä pissalle
*seselittää*
I:Pyydä Janne mukaan vessaan, se voi tulla avaan sun vetskarin. :'D

[Ei aihetta]Torstai 22.03.2007 18:50

AAH TUPPURAN PELIIN! :D

[Ei aihetta]Torstai 22.03.2007 18:18

AHKIS OLI HAUSKAA! olipa kerran maali sitten kaaduttiin. äl oo äl AH ILONA JA SUVI JA KRISU JA JOKU ÄIJÄ JOTA JAHTASIN JA JANI! OLI HAUSKAA<3 :ÁSD "jos sillä hjalliksella on varaa huoriin niin kyllä sillä mailoihinkin on" :'DD jokerit suck my dick.
"PIKA PANO PIRISTÄÄ" aah :'D meillä oli hauskaaaa en jaksaa ees kertoo ihQQQ

SUVI ILONA KRISU AH<3

[Ei aihetta]Torstai 22.03.2007 18:16

AAAAAAH TIISTAI bye bye Ilves<3 :'< syksyllä sitten uudestaan<3 ;)

[Ei aihetta]Tiistai 20.03.2007 19:04

ahkis opettajat tykkää musta. oon pahis.