IRC-Galleria

PinkRose

PinkRose

I'm fucking bulletproof.

JousimiesTiistai 24.06.2008 03:54

Olet kiihkeä ja nautit spontaanista intohimoisesta seksiseikkailusta. Olet ikuinen optimisti ja kuljet aina viimeisimmästä kiihkeästä kohtaamisesta kohti kulman takana odottavaa suurta täyttymystä. Olet intohimoinen, joskin viettisi voimakkuus vaihtelee, ja tarvitset eloisaa, kekseliästä seksiä sekä älyllisiä virikkeitä. Käytät aikaa kumppanisi henkiseen ja fyysiseen tunnusteluun seksin aikana. Et kuitenkaan siedä pitkästymistä missään tilanteessa, etenkään sängyssä. Lämmittelyvaiheesi voi viedä tuntikausia. Seksinnälkäsi on niin suunnaton, että sinun kannattaisi ehkä syöttää rakastetullesi säännöllisesti ginsengiä ja E-vitamiinia.
Olet avosydäminen ja seikkailunhaluinen luonne. Ikuinen optimistisuus on osa sinua. Olet aina toiveikas ja luotat vahvasti tulevaisuuteen. Siksi saatat odottaa tyynen rauhallisena, että oikea kumppani osuu kohdalleen, vaikka olisit juuri tehnyt tyypillisen hyppysi tuntemattomaan ja loikannut pahasti harhaan. Olet aina valmis riskinottoihin ja uhkapeliin. Jos yrityksesi ei onnistu, sinnikkäänä siirryt tekemään jotain muuta. Sinulle on tärkeää, että kumppanisi on henkisesti samalla aaltopituudella kanssasi.
Rakastut helposti. Usein on kuitenkin kyse hullaantumisesta, mutta et piittaa siitä, etkä yleensä erota rakastumista ja hullaantumista toisistaan ennen kuin suhde on ohitse. Et kaipaa yhtämittaista yhdessäoloa kumppanisi kanssa, et edes suhteen alkuvaiheessa. ET myöskään osoita tunteitasi kovin avoimesti muiden ihmisten nähden. Kahden kesken tilanne onkin sitten erilainen. Silloin ilmaiset eroottista kaipuutasi intohimoisesti.
Ongelmasi rakkaudessa on, että kaipaat koko ajan enemmän. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka kulman takan olisi jotain parempaa - uusi romanssi, kiehtovampi kumppani, aistillisempi, eroottisempi suhde. Vehreämmät laitumet kutsuvat sinua alati. Ainoastaan syvä rakkaus pitää sinut aloillasi, ja sitoutuessasi olet yleensä uskollinen. Olet oikein hauska matkaseuralainen ja erittäin seksikäs partneri silloin, kun olet sillä tuulella.


Vainiiiiiin..... ^^ True true ;P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.