IRC-Galleria

PinusPinea

PinusPinea

IG: pinuspinea_

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Koska valtaosalla miehistä tuntuu olevan haasteita lepyttää nainen, päätimme tarjota muutamia ennalta ehkäiseviä vinkkejä, jotta riitatilanteilta ylipäätänsä vältyttäisiin.

Näitä asioita esquire.com -sivusto uskoo naisen haluavan kuulla vastauksina mieheltään. Tässä yleisiä naisten esittämiä kysymyksiä ja niihin sopivia vastauksia.

Miltä minä näytän?

Klassinen kysymys, johon saattaa törmätä helposti päivittäin. Oikea vastaus tähän kysymykseen on "näytät kauniilta". Mikäli nainen ei näytä roskiksesta nousseelta, jätä kritiikin antaminen hänen ystävilleen.

Näytänkö lihavalta tässä asussa?

Tämä on toinen klassinen kysymys, johon ei voi vastata kuin yhdellä tavalla: "Et tietenkään". Tästä linjasta ei kannata poiketa. Ikinä!

Voisitko auttaa?

Nainen voi tarvita miehensä apua, ja se onkin oiva tilaisuus näyttää, että voimme olla avuksi. Onneksi miehet pitävät tarpeellisuuden tunteesta, joten vastaus on helppo: Tietenkin.

Rakastatko minua?

Tämän kysymyksen kohdalla ei kannata vitsailla. "Minä rakastan sinua" ovat voimakkaita sanoja, joiden kuuleminen silloin tällöin ei ainakaan tuo vaikeuksia parisuhteessa.

Mikä helvetti sinua vaivaa?

Kokeile myös tähän sanoja minä "rakastan sinua". Jos se ei toimi, vaan ennemminkin kiihdyttää naistasi raivon valtaan, pakene.

Kumpi on mielestäsi parempi, tämä vai tuo.

Nainen kysyy sinulta kysymyksiä, joihin hän myös odottaa saavansa vastauksen. Ja sinun pitäisi miehenä pystyä päätöksentekoon.
Tässä taas todistetaan että mies selviää helpolla vastaamalla aina niinku nainen haluaa :D Eli toisin sanoen valehtelemalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.