IRC-Galleria

Pirke_

Pirke_

♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥.~*'♥'*~.♥

Voin sen teille kertoa..Torstai 10.03.2011 23:56

..ei oo olemassa hankalempaa roolia, kuin olla nainen!
Tai eihän se periaatteessa rooli oo, naisellisuus tulee niin luonnostaan ku sellaseksi on menny syntymään. Mutta MIELIALA-AILAHTELUT, oikeen JOKA NAISEN KIROUS!!

Ei sellasta kukaan jaksa, että ku yhtäkkiä väsyttää ihan sikana ja sitte on aivan tosi pirteänä, ja sitte väsyttää mutta on samaa aikaa tosi pirteänä. Sitte nauretaan ja sitte itketään ja tekis mieli kuolla ja viillellä villasukalla ja sitte itketään, nauretaan, toivotaan kuolemaa ja viillellään villasukalla yhtä aikaa!!

TOISAALTA:
Tämän kaiken kestäis, jos ois yksin, eikä ketään lähimmäisiä, ystäviä tai ketään ympärillä. Mutta ku niitä nyt on sattunu siunaantumaan, nii vuorotellen ne kuuntelee marinoita, kestää itkupotkuraivareita ja sen sellasta....paitsi miehet. Ne vaa nauraa että "onko sulla puolukkapäivät ku oot noin kiree?". Hyvä pojat! Nyt voitte tulla kanssani käymään pihalla nii ruuvaan päänne irti. ;)

.............tämä sitte oli ihan vaan blogimerkintä... ihan perus väsyneen ihmisen ajatus purkaus... ei sillä että kirjottaisin kaikille yleisesti että "TERVE MULLON MENKAT" koska ei ole.

Ja nyt kaikki on sillee että K E T Ä Ä N E I K I I N N O S T A ! !
:D:D:D hihihahahehehee!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.