IRC-Galleria

Juuuh elikkäs oon puuseppä tai oikeestaan PUUSEPPÄ PERKELE <tuuletus> Lauantaina semmoset perseet juhlan kunniaks et huh huh !!!!!

MÄÄ OON NYT ONNELLINEN!!! (ainakin hetken)Keskiviikko 30.05.2007 22:12

Mää sain mun suomijellona sormuksen takasin joku mummo oli löytänyt sen meen Pietniemen kämpän edestä ja sain sen takasin nyt :DDDDDDDDDDDDD
Kerranki mulla kävi flaksi!!!! :)))))

Oho huppista....Tiistai 29.05.2007 13:23

Kumma juttu et Rehti Repo oli hävinny :>

Katotaas kuinka peto oon :PLauantai 26.05.2007 13:09

Vastaa rehellisesti ja katso lopputulos myöhemmin.

[x] Aamulla herätessä naksautan niskani
[x] Aamulla herätessä venyttelen kaikkia jäseniäni
[ ] Minua ei meinaa saada ylös sängystä
[x] Hiukseni ovat sekaisin herätessäni
[x] Jätän hiukseni harjaamatta
[x] Nukun oppitunneilla
[ ] Minusta tulee pirteämpi iltaa myöten
[ ] Jos ruokana on salaattia valitan lihan puuttuvuudesta
[x] Jos ruokana on lihaa, syön enemmän kuin jaksan
[ ] Sähisen jos olen vihainen
[x] Rajumpi meno sitä parempi
[ ] En siedä liikaa sosiaalisuutta
[ ] Kynteni ovat pitkät ja terävät
[x] Pidän veren mausta
[x] Suihkuun menen vain siksi etten haise
[ ] Lempieläimeni on kissa
[x] En tue ruotsalaisia
[x] Ulos katsoessani mieleni tekisi hypätä ikkunasta metsään
[ ] Koulussa laitan opettajille vastaan
[ ] Koulussa en syö ruokaa
[ ] Koulussa ei ole mieliainetta
[ ] Jahtaan pikkusiskoani/veljeäni niin kauan että he luovuttavat
[ ] Piirtäessäni hahmoilleni saattaa lisääntyä korvat ja häntä
[x] Nukkumaan menosta ei tule mitään
[x] Valvoisin mielummin yöllä ja nukkuisin päivällä
[ ] Kun nukun, nukun päälle 10h
[x] Hyvät Refleksit
[x]Pidän ketjuista niin kauan ku ne eivät ole kaulassani
[ ] Juokseminen veressä
[x] Sanoo mitä ajattelee

Yhteensä 16 rastia Hmm Villikissa :D En tie sit kuinka pali jätin kertomatta xD


0-7 : Kissimirri

8-14: Elukka

15-20: Villikissa

21-25: Peto

26-30: Saalistaja

HALUUN...!Lauantai 26.05.2007 07:05

MIEHEN ENKÄ MITN PANOA!!!!!
KUNNON ÄIJÄN!!! (et kiitti vitusti)

Ei voi muuta todeta kun...Perjantai 25.05.2007 13:59

VITULLA PÄÄHÄN JA VINKUU HUULET! :D

Luulin et kello olis 02.00Perjantai 25.05.2007 03:15

Mut se olikin 12.00 syön lämpimän leivän ja Raiiimo käski mun veljen etii mull miäs , enkä tie mitä siitäkin tull et katsellaan :D

Jorma taas keksii hjyvii ideoita :DMaanantai 21.05.2007 21:00

Jorma lähti rullaluistelu lenkille Porissa hän veti lenkin joka oli joku reilu pualtuntia-tunti Jormalla oli tylsää joten hän päätti rulla luistella Porista Paneliaan siinä meni 2,5h aikaa et ei kyll paha tässä välillä Jorma ei pysähdellyt muutku sen verran et joi äkkiä kahen huoltsikan vessassa toinen ulvilassa ja toinen nakkilassa reissun aikana tapahtui herra iso yli skinnkka oli lähettänyt Jormalle kaksi patukkaa tien varteen ja paketin kinkkua patukat jorma poimi mukaan ja söi kinkkuihin hän ei sentään kajonnut. Nyt Jormalla on voittaja fiiliss sillä Jorma on luistellut änäpen likemmäs 50kilsaa ellei enempikin koska Jormalla oli pieniä ongelmia reitin kanssa ja hän joutui kiertelemään sieltä sun täältä .

Muuttaminen on kyrvästä!Keskiviikko 16.05.2007 01:26

Kiva Panelian asunto on ku mikäkin varasto täynnä kamaa ja porin kämppä on tyhjä nukunki jollain kämäsellä kusipatjalla siel lattialla ja huoneessa ei o pali muuta kun se patja ja mankka et jee jee.

tänpäivän positiivienen juttu oli et mun sohvasänky joka oli mulla porissa sänkyn ni saatiin korjattyy, se oli menny rikki ku siiin oli harrastettu liikaa likaisenlimaisenirstastamyyräseksii ja rankasti xD

:DSunnuntai 13.05.2007 22:39

Mitä auto kertoo sinusta?

BMW : Bemarilla ajavat jupintapaiset. Monellakin heistä on kurja homma ja kurja liksa, mutta työnantajan omistamalla autolla ajetaan kuin seitsemän miestä. Välillä pistetään mustat lasit silmille ja luikitaan hakemaan sossusta toimeentuloavustusta, kun luotto korttivelka oikein tukistaa.

CITROEN : Sitikalla ajavat ovat nautiskelijoita, ylensyöjiä ja -juojia, vähän tahdottomia mutta muuten harmittomia veikkoja.

FORD : Voortimiehet ovat merkkiuskollisia. Kun isoisänisällä oli Voorti, niin se on ikäänkuin pyhä velvoite. Sanotaan - virheellisesti ku ten myöhemmin tulette huomaamaan - että vain Voorti-miehet pääse vät automaattisesti taivaaseen, kun on niin paljon jo kärsitty maan päällä.

FIAT : Tässäpä vasta surkeata joukkoa. Persaukisia, joidenka rahat eivät riitä Mersuun eikä Bemariin. Veholla kuitenkin norkoillaan ja yritetään sulautua parempiosaisten joukkoon. Surkeata.

LADA : Kaikki Ladailijat eivät ole kommunisteja. Muuten vaan yksin kertaisia ja arvatenkin kaikkein rikkaimpia. Ei kai köyhällä ole varaa ostaa autoa, jonka arvo on puolessa, kun sen saa liikkeen ovesta ulos. Ladan omistajat pukeutuvat huonosti, juovat raakaa viinaa - kenties piereskelevätkin.

MERCEDES-BENZ : Mersun omistajalta on yleensä mennyt paras ikä bisneksessä tai muussa vilpissä. Menetettyä nuoruutta hyvitetään ajamalla kome asti ja elämällä leveästi. Oma lukunsa ovat käytettyjen taksi mersujen ostajat, jotka maksavat ylihintaa siitä, että saavat ajaa autolla jonka takapenkille on oksennettu.

MOSKVITSH : Jos kaikki ladailijat eivät olekaan kommareita, niin uuden Mossen ostaja on sitä lähes varmasti. Ei sitä voi muuten ymmärtää, jol lei ole mielisairaalloinen huumorintaju. Muuten pätee kaikki sama kuin ladailijoihinkin.

NISSAN : Datsun vaihtoi nimeäänkin, mutta mihinkäs siitä pääsee. Yksin kertaisia, vähään tyytyväisiä, merkkiuskollisia läskisoosin syöjiä koko porukka. Pelkäävät erottua massasta. Elämässä ainoa tavoite pysyä naapurin kanssa tasoissa. Käyttävät pipoa ja kesäl lä mainoslippalakkia. Housuissa polvipussit. Jotkut nuoremmista saattavat kyllä ottaa permanentin, mutta mitä se auttaa, kun per manentin alla ei reagoida kuin perjantaipulloon tai bingolottoon.

SAAB : Tässä mulla ja on. Isänmaallisuuden nimissä maksetaan ruotsa laisesta autontapaisesta melkein mitä vain. Pyrkyreiden merkki. Tien päällä yritetään ohi kaikesta, mikä liikkuu. Näillä on usein potenssivaikeuksia, tai sitten ne pieksevät akkojaan.

SKODA : Jotkut ostavat Skodan, vaikka samalla rahalla saisi hyvän käyte tyn. Nämä samat äijät vaativat naiseltaankin neitseyttä ja käyt tävät mieluusti kertakäyttöastioita - kukaan ei saa koskea ennen häntä.

SUZUKI : Entiset Mini-miehet ostavat nyt Suzukin. Se on turvallisen pieni - ikäänkuin kohtu. Tämä turvallisuuden haku johtuu siitä, että nämä ovat keskosia - sanan pahimmassa merkityksessä.

TOYOTA : Samaa kastia Nissan-miesten kanssa. Jääräpäisempiä.

WARTBURG : Kaksitahtimiehet ovat oma lukunsa. Savu nousee ja haju. Näissä on vähän keksijän vikaa. Rautalangalla korjataan auto sekä telkkari. Kuolevat usein sähköiskuun.

VOLKSWAGEN : Tämä on oikein nuukien ja pihien automerkki. Volkkarimies juoksee viitosta halvemman kahvipaketin perässä maan ääriin. Ajaa keskiviivaa pitkin viittäkymppiä. Nämä ottavat rahaa kolehtihaavista.

VOLVO : Volvomies ajaa ylitsesi, jos et väistä. Näissä on vähän "rautaa rajalle" -meininkiä. Volvolla pääsee taivaaseen. Kysykää vaikka papeilta Lahti, Laitinen tai Saarikoski. Amazonilla pääsee vain alkulauteille.