IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Pomppa^

Pomppa^

Have you ever heard the wolf cry?

APUA!Tiistai 09.12.2008 19:34

Tätä mun pitää kestää!09.12.2008 17:19 <marierika-> ENSIN TOINEN ÖAUT VAAN KOKO PÄIVÄN TEKSTAA TYTTÖKAVERINSA PIKKUSISKON KANSSA JA ITKEE TYTTÖYSTÄVÄLLEEN PUHELIMESSA KU SE SISKO EI NÄY GALLERIASSA, JA SITTEN ON VIELÄ LAITTANU ITTENSÄ JOHKIN VIIDEN TÄHDEN POIKAMIEHET -YHTEISÖÖN, JA SITTEN SE VIELÄ AVAUTUU SIITÄ ETTÄ MURJOTTAA??? ET NIIN! TÄSSÄ KUULE MUILLAKI VÄHÄ KESTÄMISTÄ!

-
-
-
-
-


09.12.2008 17:33 <Leyla`> miks SUA vituttaa. helvetti mä tässä oon se jota vituttaa! mun hitto poikaystävä lähtee tänääviideks viikoks thaimaaseen lojumaan sinne aurinkoo ja lämpöö ja altaasee ja vaik mihin ja arvaa mitä mä täällä suomessa teen?! yritän vittu päästä läpi autokouluu, kuolen ikävää, yritän itsarii ja lista vaa jatkuu. toi oli sit vaa läppä toi itsarijuttu tiedoks vaa kaikille jotka tätälukee.


Samaan aikaan. Kaksi. Aikamoinen stereo. Eikä siinä vielä kaikki, minä siedän tätä samaa livenä. MOLEMMILTA. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.