IRC-Galleria

ompa harmaataLauantai 12.11.2005 16:40

tänään... ilmakin jotenkin ku sumutinpullossa asuis. Tänään onneks saanu aikaiseks luettuu hyvin tenttiin ja illalla aattelin vaa olla hissukseen. Viime aikoina tullu biletettyy vähän liiankin hyvin :) Vaikka eihän siinä mitään, sillä kivaahan se on. ei siitä mihinkään pääse. ehkäpä sittenkin radalle...

..toisaalta huomenna on isänpäivä.

Viime aikoina oon miettinyt kavereita tosi paljon. Onneksi sellaisia on ja varsinkin niitä kaikkein läheisimpiäkin. Kumpa vaan näkis useemmin. Sellanen frendit-järjestely ois ihan paras. Naapureina ei olis niin pitkä matka jos ikävä yllättää. Ja varmaan helpommin tulis mentyy kyläilemäänkin. Kelaa, millasii pippaloitaki vois järjestää jos koko kerrostalossa olis vaan kavereita. uu, vähänkö se olis siistii.

Äsken mietin että vitsi ku toi puhelin sois. Ja samalla se soi. Ihme sattumaa, eikä oo ees eka kerta. Aistiikohan ihminen sen ku puhelu on tulossa. Järki kyllä sanoo että ei. Mutta jos koko päivänä kelaa ehkä yhen kerran että "voi ku joku soittas mulle" ja kymmenen sekunnin päästä puhelin pirahtaa, on siinä kieltämättä jotain eriskummallista. vaikkakin ei se ollut mikää paras mahdollinen puhelu.Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.