IRC-Galleria

Ryyppykaverilaskuri :DTorstai 03.04.2008 12:24

Minna - Miia: 82%

Voitatte yökerhon kaljanjuontikilpailusta risteilyliput ja huojuttekin jo pian pitkin laivaa Tax Free -tuotteiden voimalla.

Miia - Marika: 27%

Onnistutte juomaan itsenne niin känniin, että sammutte taksiin, ja koska Miia kärsii vakavista artikulointivaikeuksista osoitetta ääntäessään, kuski vie teidät naapurikuntaan, jonne jäätte iso lasku kourassa krapulaa odottelemaan.

Uina - Miia: 29%

Illasta tulee viihtyisä, mutta on parempi jos Miia piiloutuu siinä vaiheessa, kun Uina lähtee hakemaan kirvestä.

Nanni - Miia: 41%
Miia intoutuu riisuutumaan seudun ainoassa kyläbaarissa onnistuen järjestämään molemmille porttikiellon, mistä Nanni ei ilahdu.

Sanni - Miia: 23%

Poliisin mielestä Sanni on vietävä pahnoille jo heti alkuillasta, ja meininki tyssää.

Miia - Marjut: 12%

Joukko naamiomiehiä ryöstää arvotavaranne syrjäkujalla, joten viinaa ei saada kitusiin.

Suvi - Miia: 78%

Miia hokaa valtavan hauskan baarireissun jälkeen sammuneen teinipoppoon ja näiden vartioimattoman jättipussin alkoholijuomia, ja kekkerit jatkuvat pitkälle seuraavaan iltapäivään.

Miia - Annariika: 42%

Illanvietto venähtääkin lähes parin vuorokauden mittaiseksi hillittömäksi tinaamiseksi, ja molemmat saavat pahimmat morkkikset ja pelkotilat miesmuistiin. Miia pelkää menettävänsä järkensä.

Tiia - Miia: 6%

Miia tekee oharit viinanhakureissullaan ja häipyy omille teilleen juomaan. Tiia jää puremaan kynsiään.

Miia - Linda: 33%

Yökerhon tanssilattialla Miia saa päähänsä suihkutella kovalla rahalla ostetun kuohuviinin muiden joraajien päälle kuin formulakuski konsanaan. Linda yrittää estää fiaskon, mutta liian myöhään. Tulos: Hukkaan mennyttä alkoholia ja vihaisia ihmisiä.

Miia - Antti: 98%

Miia voittaa baarissa tanssikilpailun vilauttamalla loppuhuipennuksena yleisölle ahteriaan ja tienaa tempauksellaan parivaljakolle rutkasti ilmaista juotavaa loppuillaksi.

Henri - Miia: 58%

Humalassa tunaroiva Henri onnistuu repimään vaatteensa pahasti, mikä tosin on kaikkien mielestä lähinnä hyvä ohjelmanumero.

Miia - Juho: 66%

Miia keksii loistoidean pystyttää kadun varteen oma terassi ja kutsua sinne kavereita. Valitettavasti sekä hän että Juho joutuu pettymään, kun hommaan sopimaton säätilanne ja kateellisen ohikulkijan hälyttämät viranomaiset pilaavat koko homman.

Miia - Matilda: 38%

Miia saa pahasti kuonoonsa joltain rähinäremmiltä, mutta Matilda sentään saa juoda rauhassa.


Nyt tietää kenen kanssa ei kannata mennä ryyppäämään :'DD


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.