IRC-Galleria

Rösti

Rösti

go to suck george bush dick!

johan oli ilta...Lauantai 19.07.2008 06:41

menin tänään iloisena ja reippaana töihin, olinhan ollut pari päivää vapaalla. Noh, alku ilta sitten alkoi olemaan kiireistä, kiitos iron maidenin faneille jotka olivat keikalle menossa pienessä sievässä, kaikilla oli hyvä fiilis ja silleen. Noh. 23 aikaan ku alko tulemaan asiakkaat takaisin sieltä keikalta. keittiön pongikone meni epäkuntoon, niin siinä sitten kirjoiteltiin käsin kuitteja keittiöön.
n. 200 ihmisen ruoat eivät tule kerralla, niinpä keittiön puolella oli n. 40 min jono. siitä kun kassalla asiakkaille sanottiin niin kaikki oli vaan että joo. tai koittivat epätoivoissaan pummia valmiita tuotteita jotka olivat jo asiakkaille menossa.

No sitten rysähti, kun meidän kello oli siirtynyt 5 minuuttia eteenpäin niin ekat känni asiakkaat tulevat huutamaan kuinka ovat odottaneet jo ainakin tunnin. niinpä niin.

no sitä huutoa ja vittuilua riitti yli 3 ja puol tuntia kun niitä uusiakin asiakkaita vaan tuli ja tuli.

johan sitten alettiin sanomaan paikkaa paskaksi, myyjiä ties millä nimillä ja minäkin olin ainakin sen 50 kertaa tahalteen hävittänyt sen asiakkaan tilauksen, vaikka se keittiössä vielä odotti vuoroaan.
olin sitte kusipäätä, homoa, liimalettiä, kasa paskaa ym. kiitos niistä teille rakkaat aasiakkaat.

astioita ja roskiahan ei tietenkään voinut liikuttaa siihen 5 metrin päässä olevaan astia kärryyn vaan onhan se lattialle heittäminen paljon mukavempaa.

300 paikkasesta salista kun koitat etsiä yhtä asiakasta (pöydät täynnä ja asiakkaita seisoo numerokyltit kädessä) niin eiköhan kaikki 300 ihmistä huuda samaan aikaan että tänne tänne.
jos kävelit ohi niin taas kuulet huutoja perään kuinka puusilmäinen tollo paska olet kun et juuri heidän tilaustaan tuonut.

muutamalle asiakkaalle tarjosin tilaisuutta tulla vääntämään asiakkaille ruokia. eivät tulleet.
mielestäni vaikka ollaan kuinka kännissä tahansa, niin on syytä tietää se. että me ollaan siellä töissä. meillä on tilanne hallinnassa ja kaikki tilaukset varmasti tallessa. Me johdamme asiakastapahtumaa. ei asiakas.
Siinä kun jokainen tulee kysymään omaa tilaustaan, niin voitte olla varmoja että koko pakka lähtee sekasin kun yhtäkkiä 4 myyjää juoksee päättömänä edestakas. Kunpa saatais tehdä rauhassa se mitä osataan.

Rysän loputtua sitten oltiin jätesäkkien kanssa salissa siivoamassa. se oli kiitos siitä että edes suostuttiin kuuntelemaan teidän känni juttuja. kiitos siitä.

Iltaan onneksi mahtui myös niitä iloisia ja ymmärtäväisiä asiakkaita jotka sen tajusi, että nyt on kiire ja kestää hieman. Kiitos siitä!

kello oli puol neljä ku pääsin himaan. aamulla takaisin! Öitä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.