IRC-Galleria

RR|i

RR|i

What the hell is going on?

S & S = S STorstai 10.04.2008 19:28

Veera/ sini/ henna ja riikka

Maanantain luovuutta heti aamusta.
Klo 08.55-11.40

Kuviksen tunnilla päästiin luoviin hommiin heti ensimmäisen,väsyttävän enkun tunnin jälkeen.
Kuviksen opettaja jakoi halukkaille saven palat, ja kehotti tekemään, oikeasti taidokkaiden tyyppien (eli siis meidän ;>) jonkun sortin muumin.

Luovimmat meidän pöydästämme; toinen aloitti suoraan muumipapasta ja toinen askarteli vielä jotakin paperi hommaa, jonka jälkeen saven saatuaan kätösiin rupesi savi muistuttamaan muumipeikkoa.
Kaksi muuta istuivat ja hakkasivat savea lyttyyn pöydälle, toivoen varmaan että savi itse muotoilisi itselleen jonkun muodon ja johon opettaja sitten olisi tyytyväinen. Näin ei kyllä valitettavasti käynyt.

Toisten muotoillessa muumeja, saimme savelle erinlaisia muotoja. Esim; Taikurinhattu, Tuutikki, silmälasit, pallo, lytty ja kaikkea muuta kivaa. Kiitokseksi kovasta työstämme saimme opettajalta vain paheksuvia mulkaisuja. Tunti vierähti nopeasti ja kävimme syömässä siinä välissä.

Taisimme saada sen jälkeen lisää puhtia korvienväliin ja jo ruperi lyytikirjoittamaan!
Mahtavia aikaan saannoksia tuli toisensa jälkeen.
Inspiraatiomme saimme opettajalta jota kuuntelimme "sivusta". Hän kehotti valmiiksi saaneita oppilaita tekemään ihmisen. No teimme yhden ihmisen, joka sai sukupuolekseen mies ja tottakai hänen seurakseen toisen ihmisen josta tuli nainen.

Kysyimme opettajalta, että saisimmeko tehdä sexisymbolin. Opettajalta kuitenki tuli vain hymähdys, jonka rivien välistä totesimme hyväksytyksi ehdotukseksi. Näin saimme aikaan sexisymbolin ja tunnin loputtua veimme ne kuivaushuoneeseen poltettavaksi. Kävimme katsomassa luomustamme parinpäivän jälkeen, ja huomasimme harmiksemme, että se oli käännetty selkäpuoli "katsojille".

No mutta siellä se on ja pian ne lasitetaan.

<sinee> ::D:D::D oli just nii hianot sexisymbolit ! varmaa lasitetaa ne ens kerral ja viedää näyttelyyyn :D

<R||-> :D Käytiin kattoos niitä symboleita siel kuivumassa. Huhta oli kääntäny se miehen toisin päin -.- Ei kestä totuutta ettei sen oma yllä tolle tasolle koskaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.