IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

RaivoKettu

RaivoKettu

"Sinulla on kauniit kasvot, mutta sielusi polttaa juutalaisia tälläkin hetkellä"

KUNHAN MUISTATTE ELÄÄPerjantai 07.12.2007 02:00

Raha huutaa meitä kumartamaan olematonta, numeroita automaatin näytöllä, paskapaperia lompakoissa ja suuruutta Wall Streetin valtatiellä. Uhraamaan vapaa-aikamme, saavuttaaksemme enemmän jotain, mikä ei ole tuonut kenellekään mitään pysyvää kauneutta. Ylitse pursuavaa materiaa emme tarvitse. Turhamaisuuden ja uuden jumalan modernia ikonia. En palvo omaisuuttani, tarpeeni eivät huuda uhraamaan elämää. Numerot ovat ihmisen uudet jumalat, arvojärjestyksessään pienestä isoimpaan. Jumala ei ole henki, joka tukee ihmistä veitsenterävällä polullaan, vaan repii ihmisen mielen pimeimpiin syövereihin. Ahneus, valta ja voima. Uskomme uusi kolmiyhteys. Katsokaa itseänne, ryömikää päänne sisäisessä paskassa.

Mitä näette? Something beautiful, something free?

Valitettava tosiasia on ettemme voi elää ilman rahaa ja sen luomaa varmuutta. Mutta miksi haalia sitä ympärilleen liikaa, ei se tuo onnea, ei se tuo rakkautta. Ihmiset, mistä olisitte valmiita luopumaan? Pystyttekö nimeämään edes yhtä asiaa? Mikä on teille rakkainta tässä maailmassa? Katsokaa ympärillenne, katsokaa itseänne, katsokaa rakkaitanne. Mikä olikaan tärkeintä: raha- terveys, raha-sinä, raha-lähimmäisesi? En halua nostaa numeroita saatanankaan paikalle.
Tahdon hieman ravistaa teitä. -Siinä onnistumatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.