IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Vaikka yhdynnästä ei ole kilojen karkottajaksi, itsetyydytys sen sijaan voi toimia painonpudotuskeinona, ainakin miesten kohdalla.

- Tätä mieltä on japanilainen tohtori Hideo Yamanaka. Miehen tosin tulisi masturboida 4-5 kertaa päivässä, sillä kahden kilon painonpudotukseen täytyy ejakuloida kaksi litraa siemennestettä. Laihduttavaa tehoa voi lisätä tekemällä samalla esimerkiksi vatsalihasliikkeitä. Menetelmällä on nimikin: onani-bics.

Parhaimmillaan seksi voi käydä kuntoilusta, mutta useimmiten ei.

- Mikäli seksillä haluaa kohottaa kuntoaan, kannattaa käydä vieraissa. Tuolloin sykealue on tutkitusti korkeampi, ja yhdynnän kesto pitempi, vitsailee Heusala.

Edes peruskunnon ylläpitäjäksi seksistä ei yleensä ole.

- Peruskunnon kannalta yhdyntöjä tulisi olla vähintään kolme viikossa, ja yksittäisen lemmenleikin pituuden tulisi olla 30-45 minuuttia. Durexin tekemän tutkimuksen mukaan suomalaisten yhdyntäkerrat rajoittuvat kuitenkin 97 kertaan vuodessa, mikä on alle kansainvälisen keskiarvon.

Asennon valinnalla voi vaikuttaa yhdynnän rasittavuuteen.

- Miehen kannattaessa naista tämän hauikset aktivoituvat. Myös reisilihaksille voi tulla voimakas lihas-aktivaatio. Mikäli nainen on miehen päällä, ja mies kohottaa yläkroppaansa, aktivoituvat pitkittäiset vatsalihakset. Jos nainen taas makaa miehen päällä, voi lihasaktivaatiota tapahtua takareisissä ja pakaroissa.

Huonokuntoiselle asennoilla temppuilu voi kuitenkin tuottaa tuskaa. Rapakunto saattaa myös syödä seksihalut tykkänään.

- Fyysinen kunto on suoraan verrannollinen seksuaaliseen suorituskykyyn, eli mitä parempi kunto, sitä parempi on suorituskyky myös sängyssä, muistuttaa Heusala

1300744

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.