IRC-Galleria

Rapa_^

Rapa_^

Nobody knows where they might end up, nobody knows.

Hei voi vittu mitä paskaa...Perjantai 03.07.2009 07:58


Jos joudun joka vitun päivä menemään jo 9.45 tonne opistolle vaan sen takia että koitan mahdollisemman hyvin välttää n. 3 (tai parhaimmillaan 4) km kävelymatkan... et semmosta. Ehdin jo iloita et alkaa joka päivä vasta klo 11. Voi jessus. Takas päin onneks osuu just hyvään saumaan noi bussit jotka kulkee vaan aniharvoin ja yleensä ei ees pysähdy sielä missä pitää... (tai siis...)

En älyä miksi bussilinjoissa ylipäätänsä pitää olla vaihtoehtoina tyyliin: K,T,B... jne jotka eroavat toisistaan vain sillä, että kaikki loppujenlopuksi päätyvät samaan paikkaan mutta jättävät kukin muutaman pysäkin välistä koukatakseen jonkun maailman metsäisimmän pysäkin jota kukaan ei varmaan edes tiedä olevan olemassa.

Jos jos tähän infernaaliseen bussi vitutukseeni lisää sen että kustannan tästä ilosta myös bussilipun lisäksi puoli omaisuutta vain siksi että saisin 10 pv ajan opiskellä ah niin ihanaa ruotsin kieltä kello yhdestätoista eteenpäin päättäen päiväni 16.45 jolloin saan juosta bussiin johon toivottavasti ehdin, koska seuraava lähtisi samalta pysäkiltä vasta 20.20, ellen halua kävellä 4 km seuraavalle pysäkille.


niin ja mitä vielä, joudun vielä maksamaan vähistä rahoistani koulukirjanikin, helvetti että alkaa tuntua, että mua on kusetettu... ja miksi tämä kaikki vaivannäkö ja rahan tuhalaus?

no kyllä mä silti haluan sen 5kk aikaisemmin koulusta ulos, ja jos en pääse, niin voin luvata että tuikkaan jotakin palamaan, ehkä sitten itseni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.