IRC-Galleria

Ratamahatta

Ratamahatta

joo ei tuu kauheasti galtsuiltua...
Kyllähän sitä oottaa taas kesälomaa vähintäänki yhtä paljon ku aina ennenki. 11 päivää ois vielä tyhjänpäivästä istuskelua tuolla TYLlillä. Sitte ei ookkaan oikeastaan mitään suunnitelmaa seuraavaksi neljäksi kuukaueksi. Se on varmaan ihan hyväki sillai. Tai sitte ei. Melkein vois keksiä jotain puuhasteltavaaki...
Lenkilläkään ei pysty enää käymään ku on jalat niin paskana. Pitää kyllä ostaa jotain hevosvoidetta tai vastaavaa ku on ollu jo kaks viikkoa nuo penikkalihakset ihan tönkissä, käveleminenki on sen verran kankeaa että pitäny alkaa pyörällä käymään töissä. Ei oo yhtään kiva. Mutta sitä se teettää ku ei jaksa oikein venytellä kunnolla. Juokseminen on just parasta ku lähtee vähän liian pitkälle lenkille ja juoksee turhan lujaa niin sitte on ihan kuollu ku pääsee takas. Ohan se vähän masokistista meininkiä ne viimiset kilometrit mutta meikä diggaa.
Vois käyä ostaan kotiviinivehkeitä ja sokeria niin eiköhän se kesä lähe siitä sitte kulkemaan. Ass marketissa vois melkein käyä pyörähtämässä. Jos sitä tarttuis ruokaaki samalla mukaan. Ja jotain voidetta jalkoihin jos löytäis. Saattaa olla että pitää kyllä apteekissa kävästä sitä varten mutta mutta... hmmm... joo... kauppaan menen... sitten takasin tulen, viinit käymään laitan, syön ja nukun, aamulla töihin sitten pirteänä menen. Hyvä suunnitelma. Katotaan toimiiko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.