IRC-Galleria

Ratamahatta

Ratamahatta

joo ei tuu kauheasti galtsuiltua...
Jos ihan sovinnolla ois nukkumatta nyt ja sitte sais illalla ihan oikeasti nukuttua niin ois perjantaina iskussa kun on juhannus ja kaikkea. Jännästi tulee mieleen kaikkea asioita ku ei nukuta ja vaan makaa tuossa. Ihan kuningasideoita tulee mieleen. Pitäis alkaa jotaki harrastaa ku on niin saatanan tylsää että aivan sama vaikka pitäis juustohöylällä itsaria pakertaa. Mutta siis joo, keksin että mie alan hiihtään. Juokseminen ei oikein onnistu ku ei jalat kestä, mutta hiihtäminen on paljon parempi jaloille ku ei tarvi pomppia kovalla asvaltilla. Jos ois lunta niin oisin varmaan nytki hiihtämässä. Mutta en mie haluais että ois talvi. Ois ihan mahtihomma ku ois 20 astetta lämmintä ja aurinko paistais mutta silti ois lunta. Mutta ku ei ole. Siispä pitää kehittää jotain vaihtoehtohommia. Ekana tulee mieleen tietenki rullaluistelu. No joo, ois kai se ihan jees, mutta ei ihan minun juttu. En pelaa lätkää vaan tykkään enemmänki hiihellä. Noh, sittehän on noita rullasuksijuttuja mutta en oo koskaan oikein vakuuttunu niistä. Sitte muistu mieleen semmoset rullasuksen tapaset jutut joissa on kumipyörät ja kaikkea muutaki jännää hifistelyä. Pienen googlauksen jälkeen sain selville että ne oli skiket. Luin pari juttua niistä ja vaikutti ihan mielenkiintoselta. Ainaki tekis mieli testata että onko niistä mihinkään. Noh, paha juttu on taas se että ne maksaa jotain 270€. Yritin sitte välillä nukkua mutta ei onnistunu vaan aloin miettiä että oisko mulla jossain sitä rahaa. Kitaroita ei oikein tekis mieli pistää myyntiin mutta vahvistimella en oo tehny oikeastaan mitään pitkään aikaan. Syksyllä lähen Englantiin, sinne en sitä ota mukaan ja joskus pitää kuitenki laittaa joku oikeasti hyvä mööpeli tuon tilalle. Juuh... jos sitä sitte myis tuon marsun ja ostais skiket. Vaikka ihan vittuillessaan. En oo täälläpäin nähny kellään sellasia.

Mitäs sitä keksis näin aamutuimaan? Urheiluliike aukeaa vasta 9.30 ja Tornion musiikki 10.00. Mie ehin äsken jo syyä kunnon yöpalanki. Niin joo nappikuulokkeetki piti ostaa. Mp3 on aika must lenkkeillessä, paha homma vaan ku napit menee aina paskaksi. Ja tulppa viemärinaukkoon pitää ostaa. Sitte voi taas tiskata. Tai no... taas ja taas :D Ehkä se edellinen tulppa alko lahoamaan just siitä syystä etten ollu vähään aikaan tiskannu. Apteekistaki vois käyä ostaan vaikka jotain magnesiumia tai jotain. Mobilaattia oon nyt hieronu jälkoihin ja koittanu venytellä ja kaikkea... mutta joo... jos vetasis Battery energy drinkin niin se sitte keeps me going. Telkkarista alkaa varmaan kohta tulla jotain psykedeelisiä lastenohjelmia.

Ei perkele ku tulee muuten mahtava ilma. Sitä joutuu ehkä alottaan jo tänään juhannuksen vieton. Ei oo hyvä ku en oo nukkunu yhtään... rrr... pakko se on mennä illalla aikasin nukkumaan. Tai nukkua nyt. Ei en nuku, illalla nukun sitte. Jos sitä päiväkaljalla vähän kävis ja kebablähdöistä olikin tuossa jo suunnitelmia aikasemmin. Joo. Katotaan mitä tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.