IRC-Galleria

Voi hevosen paska.Keskiviikko 22.03.2006 12:56

Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen en valitse seuraavia viittä ihmistä, joita haastaisin tekemään saman perästä. Heidän ei tulee kirjoittaa näitä sääntöjä merkintäänsä. En linkitä kenenkään nimiä tämän merkinnän loppuun ja en käy ilmoittamassa kenenkään kommenttilaatikkoon haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Olen aivan helvetin pikkutarkka musiikin lajittelussa. Musiikin pitää näkyä Winampin playlistissä juurin näin: Artisti - Kappaleen Nimi (ja sanan ensimmäinen kirjain pitää olla AINA isolla). Jos näin ei ole, minulta palaa sisäisesti käämit.

2. Minulla on yllättävän pitkä pinna eli en suutu kovinkaan helposti. En nyt sitten tiedä, onko tämä omituinen tapa, mutta minusta se on outoa.

3. Aina kun näen pieniä lapsia, (tai lapsia yleensä) saan sellaisen jännän tunteen, että minun pitää repiä niiltä päät irti, kaivaa aivot ulos, hakata lekalla kallot pieneksi luusilpuksi, viipaloida ne aivot, pistää leivän päälle ja syödä ne. Lasten torsot pitää irrottaa käsistä ja jaloista. Jalat ja kädet pitäisi tunkea lihamyllyyn. Ja torso pitäisi ripustaa seinälle, lyömällä ruhon läpi 4 kappaletta 12 tuumaista "rautatappia" molempien keuhkojen läpi ja lonkkien yläpuolelta....

4. Puhun välillä yksikseni. (mut kukapa ei...)

5. Juon kaakaota ja kahvia vuoron perään. En kyllä nyt osaa sanoa mitä outoa siinä on, mutta kun en nyt oikeen muutakaan keksinyt tähän loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.