IRC-Galleria

Alepaan!Keskiviikko 01.04.2009 02:12

Tänään väärässä eli ylä-Alepassa oli kova vapaaottelu! Itse tulin paikalle, vasta kun kassamies sai lukotettua haastajana toimineen pojan. Harmi, olisi ollut kiva nähdä hyvää ottelua pidempään, mutta torstaina tulee Ultimate Fighter, että ehkä sitten pitää sinne asti venailla.

Ottelussa ei mestaruusvöitä jaettu, mutta pääpalkintona oli muutama pullo energiajuomaa. Koska ottelu päättyi lukkoon, pullot pysyivät vielä mestarin hallussa. Seuraavaa matsia ei ole vielä tiedossa, mutta Alepan kassamies jatkaa ahkeraa treenaamista, samoin kuin haastaja, jonka pystytaidoissa oli vielä hiomista. Ottelijoiden toimintaa matossa en nähnyt, mutta kuulopuheiden mukaan lähes koko ottelu oteltiin pystyasennossa. Haastajana toiminut poika ei ilmeisesti ollut tyytyväinen ottelun tulokseen, ja kun ottelijat siirtyivät takahuoneeseen, haastaja huusi mm. "Teillä ei ole oikeutta!" tämä saattoi viitata mahdollisesti kiellettyyn lukko-otteeseen.

Ottelu käytiin ilman tuomaria, mutta koska urheiljat toimivat reilun pelin hengessä, ongelmia ei syntynyt. Yleisöä oli paikalla sankoin joukoin, mutta kun ottelu oli loppunut tunnelma latistui ja suurin osa ihmisistä poistui alueelta. Paikalle jäi vielä muutama toiveikas nimikirjoituksenmetsästäjä, mutta kumpaakaan ottelijaa ei tavoitettu takahuoneeseen siirtymisen jälkeen.

Hieno ottelu, vaikka kassamies lähestulkoon nöyryytti vastustajaansa.

Seuraavaa ottelua odotellessa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.