IRC-Galleria

RikuDrama

RikuDrama

www.rikudrama.com

Juhannus Takeover! (Yyteri & RMJ)Torstai 12.06.2008 03:17

Koko alkukesä on vierähtänyt nopeammin kuin F1-veneet viikonloppuna Vesijärvellä, eikä ole tullut juhannusta mietittyä ollenkaan.

Täh?

Miten on mahdollista, että tuo yksi vuoden kohokohdista on jäänyt täysin vailla huomiota ylisuuressa pääkopassani?

Vielä eilen suunnitelmat oli täysin levällään ja pelko siitä, että tästä tulee kaikkien aikojen paskin juhannus alkoi jo kiiriä mieleeni.
Onneksi tänään kaikki muuttui. Saatiin vihdoin lyötyä legendaarisen LekaRyhmän kanssa krapulanhuuruiset päät yhteen ja tehtiin suunnitelmat kertaheitolla selviksi.

LekaRyhmä, tai sanotaanko LekaRyhmän Allstars (nykyään on mahdoton ajatus edes yrittää saada koko klikkiä samaan paikkaan kerralla) suuntaa jälleen kerran aiheuttamaan pahennusta suomineidon länsimaille!
Tuo rantaruotsalaisten kansoittama maaperä saa taas aihetta ihmettelyyn kun pojat LAHESTA saapuvat täydessä taisteluvarustuksessa.

Vuonna 2005 olin RMJ:ssä, vuonna 2006 Yyterin hiekkarannoilla ja 2007 RMJ:ssä.
Tänä vuonna tuntui mahdottomalta lähteä kilpailuttamaan näitä kahta uskomattoman kovaa juhannuksen viettopaikkaa, joten teimme loogisen päätöksen ja otimme molemmat!

Eli tänä vuonna LekaCamp sijaitsee luonnonkauniilla Yyteri Camping alueella, mutta Lekalaiset on nähtävissä myös RMJ:ssä. Jo nyt voidaan ennakoida, että pelkästään Lekan panostuksen ansiosta Porin alueen taksiyrittäjät tekevät parhaan tienestin vuosikausiin. (Yyteri-RMJ väli noin 25km ja meillä on fyffee ja massii!)

LekaRyhmän hyökkäysvitja on tänävuonna mallia: allekirjoittanut, Cyntti ja webasto .
Oletettavaa on, että LAHESTA löytynee myös tänävuonna iso kööri Lekan ulkopuolisia vahvistuksia, joten pahennusta on tiedossa!

Bongaa Leka!

LekaRyhmä on tänäkin vuonna helpompi löytää ku kännissä kotiin. Tuttuja maanmerkkejä ovat jumalattoman kova meteli, liian kovaa kuuluva musiikki (kuulemma räppiä ja ysäriteknoa tänä vuonna tiedossa, tietysti unohtamatta suomihittejä!), punainen pakettiauto täysivarusteluin, jo perinteeksi muodostunut LEKALAKANA ja ehkäpä tänävuonna saadaan seuraaja legendaariselle KyntöLuolallekkin (R.I.P).

Jos tapaat Lekalaisen käyttäydy rauhallisesti, älä panikoi sillä se ei ole agressiivinen ( koska kelso-&image_id=61519204 ei oo mukana reissussa (huom: kuvassa edesmennyt legendaarinen KyntöLuola )

Nyt vaan odotus päälle ja viikon päästä startataan poijjjaat!

LE! KA! RYH! MÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.