IRC-Galleria

AikamoistaMaanantai 22.05.2006 00:04

Hyvää ja huonoa.
Suomi voitti euroviisut ja teki vielä piste-ennätyksen eikä helvetti ihan tainnu jäätyäkään vaikka niin veikattiinkin. Suomi voitti myös pronssia MM-kisoissa joten siltäkin sektorilta plussaa.. ja paljon.
Toisaalta taas tällainen voittaminen tekee kovin hilpeäksi ja kun siihen lisätään roppakaupalla viinaa, saadaan tunnelma todella kattoon. Ja jos sitä viinaa siihen lisätään, ni lisätään sitten tottakai myös roppakaupalla rahanmenoa. Tämä taas tarkottaa persaukisella opiskelijalla, joka omistaa pankkikortin, sitä että tili menee takuuvarmasti miinuksille. Sitten ollaankin ihmeissään ku laskut on maksamatta, tili on miinuksilla, mistään ei saa rahaa ja tää kaikki pamahtaa naamalle just sillon ku on kuolemankrapulassa ja tuntuu että seinät kaatuu päälle muutenkin.
Hienoa!
No, jostakinhan sitä on säästettävä joten pitkien ynnäilyjen jälkeen, on ikävä huomata että tupakka jos mikä on kovin kallista. Sunnuntai-savukoitsijallehan tällä ei ole minkään valtakunnan merkitystä mutta lähes ketjupolttajalle aikaslailla vittumainen rasti. Tupakka-askiin vilkaisu masentaa vieläkin enemmän kun huomaa että jäljellä on 2 tupakkaa. Pari tuntia ja parikymmentä kirosanaa myöhemmin on todettava että ne viimeisetkin 2 tupakkaa on poltettu ja näillä näkymin sitten ne olikin viimeiset tupakat ehkä ikinä.
Ryyppäyksestähän tämä koko härdelli sai alkunsa joten alkoholinkäyttökin saa yllättävän korkeita pisteitä kun ajatellaan että mistä säästetään ja mistä ei.
No, kun kerran yksi paha tapa lopetetaan ni lopetetaan samantien toinenkin, tosin ei lopullisesti. Juopottelu siis kuukaudeksi jäähypenkille epäurheilijamaisesta käytöksestä.
Juhannuksena loppuu sitten se pelirangaistus.
Jotenka kiitos vaan Suomi kun kerrankin pärjäsit! Ihanaa leijonat ihanaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.