IRC-Galleria

Roseheart

Roseheart

ronkelipumpulienkeli

yhyy.Tiistai 05.05.2009 13:27

kipeenä jo kohta neljättä päivää... kuumetta 38C, kurkku kipee, yskittää, nenä tukossa ja vuotaa, päätä särkee... ja kaiken muun ihanan lisäks allergiaoireetkin ilmaantui ihan juuri siihen samaan kauppaan... mur.

keskiviikkona - eli huomenna - pitäis lähtee jaalaan ja perjantaina Helsinki Cityyn (muahhahhah - ei se kaupunki oo vielä Cityä nähnytkään...) ehkä lauantaina takasin, ehkä ei.

eilen pelastin sisiliskon mein kissan kynsistä. Viiru vaan leikki sillä, ja siltä oli jo häntä irronnu, niin mie sit päätin seivata sen, otin sen lasipurkkiin ja vein pensaan alle. mummo piteli kissaa kiinne, ja se meinas purra mummoo... hullu kissi.

pitäis siivota tänään, kun huomen tulee lähtö, mut ei jaksais. jaksan olla pystyssä n. 2 minuuttia kerrallaan, joten siin ei paljo kerkee siivoamaan... mutta yritys on kova. kunhan tää päänsärky loppuis vaan niin sit alkais olla tuo lääkitys aika kohdillaan. kun enempää särkylääkettä ei koneeseen oikein pysty enää lataamaan, nyt mennään jo aika ylärajoilla. mut onneks lääkkeet on keksitty.

jep.

<3 Layka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.