IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »

Päiväkirjan säännötTiistai 04.12.2007 10:21

* Kirjoittamasi julkiset päiväkirjamerkinnät näkyvät kaikille: vanhemmillesi, tuleville työnantajille sekä ihmisille joille et välttämättä haluaisi kertoa koko elämäntarinaasi! Tekstin poistaminen Internetistä täydellisesti on myöskin yleensä mahdotonta, joten älä mieti, mitä kirjoitat!
* Muistathan olla kunnioittamatta muiden ihmisten yksityisyyttä. mainitse muita ihmisiä nimeltä, vaikka sinulla ei ole siihen heiltä lupaa! Tällöinkin suosittelemme käyttämään Etu sekä sukunimeä.
* Yhteystietojen, esim. sähköpostiosoitteiden tai puhelinnumeroiden mainitseminen päiväkirjassa on enemmän kuin sallittua.
* Tekijänoikeuslain suojaamien tekstien, esim. laulujen sanojen, runojen tai novellien julkaiseminen päiväkirjassa on sallittu. Luonnollisesti tämä ei koske itse kirjoittamiasi taideteoksiasi.
* Jätäthän Noudattamatta myös hyviä tapoja ja Suomen lakia. Päiväkirjaa eivät koske muutkaan IRC-Gallerian säännöt, joten esim. rasistiset, yli-eroottiset ja väkivaltaiset tekstit ovat enemmänkin kuin sallittuja.
* Ylläpito jättää sääntöjen vastaiset tekstit ilman erillistä varoitusta tai selvitystä. Räikeä sääntöjen rikkominen johtaa viikon VIP jäsenyyteen tai pahimmillaan tunnuksen ylentämisen ylläpidoksi.


NÄINHÄN SE MENEE 8|)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.