IRC-Galleria

RukkaPeikko

RukkaPeikko

"kinuski t:llä"

HavaintoTiistai 29.04.2008 22:22

Linja-autossa nukuttaa, mutta vain silloin, kun on tulossa esim. koulusta kotiin, eli periaatteessa juuri, kun ei oikein pitäisi nukkua (vähän turhan ikäväähän se on ajaa oman pysäkin ohi). Lisäksi tämä "nukutus" on pahimmillaan siinä 2-3km:n ennen pysäkkiä. Se on loppujen lopuksi ihan uskomatonta, miten monta kertaa sitä ehtiikään nukahtaa ja havahtua hereille siinä muutaman kilometrin matkalla. Jäät on melkein lähteny, mutta linja-autossa tulee pilkittyä ympäri vuoden.

Okei, joo, linja-autossa nukuttaa, mutta miksi aina _koulumatkoilla_? Miks se nukutus ei koskaan iske pitkillä matkoilla, jolloin ei oo mitään tekemistä ja olis monta tuntia aikaa vetää unta palloon? Ei, se ei jostain syystä mee niin. Tollasilla pitkillä matkoilla sitä yrittääa aina nukkua, mut ei se väsymys iske ikinä samalla tavalla eikä ikinä nukuta niin paljoa. >_<

Johtuuko se siitä, että koulusta kotiin tullessa alitajunnassa piilee koko ajan sellanen pieni hätä siitä, että nukahtaakin ja ajaa pysäkin ohi (vähän sama teoria, ku sanoo muksulle, että "Älä mene sinne!", jonka jälkeen kakaran löytää 99,99% varmuudella juuri sieltä kielletystä paikasta). Pitäiskö tollasilla pitkillä matkoilla säätää itelleen joku "hämypysäkki" ennen varsinaista lähtöpaikkaa? Tavallaan silloin pelkäis nukkuvansa sen pysäkin ohi, jolloin ehkä alkais nukuttaa ja sais koko matkan nauttia hyvästä unesta ilman, että kumminkaan tarviis oikeesti pelätä mitään.

Tuo on mahdollista, kyllä, mutta onko se sitten kumminkin todennäköisempää, että pidemmille linja-automatkoille tulee useimmiten lähdettyä hyvin levänneenä, univarastot täynnä, jolloin ei oo mitään tarvetta nukkua? Tai sitten se menee niin, että näkkäri maistuu hyvälle vaan koulussa ja linja-autossa nukuttaa vaan koulumatkoilla.

Mystinen syyllinen on tuo koululaitos... oÔ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.