IRC-Galleria

Ruuchu

Ruuchu

End of fine. ƹ̵̡ӝ̵̨̄ʒ
Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa.

1. Tuota tuota... Mä ikävöin sua, vaikka samaan aikaan jollakin tasolla... Mä inhoan sua.
2. Mä ihailen sua tosi paljon! Mä olen aivan uskomattoman onnellinen että me ollaan tavattu. Olet rakas<3 (Laitoin sun kuvan seinälle<3)
3. Haluaisin (edelleen) tavata sut, kun ei olla ikinä nähtykään ja näin. Sä olet kuitenkin ollut tosi tärkeä ihminen mun elämässäni, ja mä ihailin sua aivan jumalattomasti. Ihailen mä vieläkin. Harmi kun ei olla pidetty yhteyttä.
4. Mulla on sua ikävä jo nyt. Mä tulen susta kohta riippuvaiseksi.
5. Mä en oikein tiedä mitä tehdä sun kanssasi... Mä en tiedä yhtään. Vielä mä en halua alkaa mihinkään.
6. Mä toivon sulle kaikkea hyvää, mä toivon että sä pääset pitkälle. Sä olet aivan uskomattoman lahjakas, mutta mä haluan että säkin uskot kykyihisi.
7. Nufftuffhufitufinuhh<33 Olet sulokas pieni lapsi. Mä tiedän että susta tulee jotain hienoa. Olet ihana ihminen. Ole aina oma ihana itsesi.
8. Naa, kun ei voida nähdä niin usein kun haluaisin. Musta on ihanaa, kun sä olet tuollainen vilpitön, luonnollinen itsesi. Olet ihana tuollaisena. Pitäisi varata aikaa että nähtäisiin joskus.
9. Mä haluaisin tutustua suhun, mutta se tuntuu jotenkin... tosi vaikealta. Ollaan vähän erilaisista ympäristöistä ja muutenkin vähän erilaisia. Heh. Apina.<3
10. Aaaaaaaaaaaa. Hanki moraali.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.