IRC-Galleria

plimplömKeskiviikko 21.10.2009 02:11

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.

1. Mä en aina saa susta selvää, enkä oikein tiiä mitä sä pelaat. Välillä on oikeesti tosi vaikeeta uskoo että sä todella välittäisit kestään, tuntuu että joka tilanteessa sä ajattelet kaikista eniten vaan sun omaa etua. Joskus joutuu oikeesti miettiin et ootko sä todella oikee ystävä. Oon yrittäny parhaani mukaan suojella sua, mut en mä voi valintoja sun puolesta tehdä. Eikä mulla oo mitään velvollisuutta koko ajan vahtia mitä sä teet, se on sun elämä. Mä toivoisin et sä voisit kuitenki arvostaa sitä kaikkee mitä mä oon silti sun eteen yrittänyt tehdä.

2. Vaikkei me enää nähdäkkään niin usein kuin ennen nii toivon ettei me silti erkkaannuta, vaikka niin tuskin tulee ikinä käymää koska ei meitä voi mikää erottaa!:) Oot yks tärkeimmistä ihmisistä mun elämässä<3

3. Ihan rehellisesti mä en tiedä enkä halua ees kuvittella mitä mä tekisin ilman sua.

4. Oon tosi iloinen et me ollaan tutustuttu! Ja mä toivon että voitais tutustuu vielä paremmin, tää ystävyys kestää!<3

5. Mä haluun vaan sanoo sulle että sulla on ollu tosi kauan ihan liikaa huonoa vaikutusta mun elämään ja itsetuntoon. rehellisesti mä en haluis olla sun kaa enää missään tekemisissä. mulla menee helvetin hyvin kun sä et enää kuulu mun elämään, sori jos se loukkaa mut hei, sometimes we need to be cruel to be kind. :)

6. Me ei olla puhuttu eikä nähty pitkään aikaan, mut ehkä se on parempi näin, vihdoin mä alan sen itekkin tajuumaan, vaikka näin kauan menikin :D sori jos oon vaikeuttanu sun elämää. ehkä tulevaisuudes joskus törmätään ja mä ainaki muistelen sua pelkällä hyvällä :)

7. SAAAAAAAAAAATANAN häikäilemätön naistenvihaaja, mä en tajuu miks mun piti ikinä tutustua suhun!!!!! sun itsetuntos on HELVETIN korkeella enkä nää mitään hyvää syytä miks.:D Ja älä huoli, en TODELLAKAAN syytä itteeni mistää, ainoo ketä mä tässä syytän olet sinä , itteeni vaan siitä et olin niin idiootti että uskoin sua:):)) taaas tuli todistettua se et kaikki ei todellakaa oo sitä mitä ne väittää:)

8. Mua oksettaa aina kun mä nään sut

9. Mä oikeesti välitän susta tosi paljon ja musta on tosi hienoo et tutustuin suhun ja meistä tuli ystäviä! oon tosi pahoillani jos joskus oon ollu sulle huono sellainen :(

10. Hankkiudu hoitoon, se on paras neuvo sulle. Ellei kaikki nää sun tekemiset johdu yksinkertaisesti siitä, että oot niin häikäilemätön kusipää. Noita juttuja mitä sä oot tehny ja aiheuttanu ei tapahdu ku salkkareissa. Ihmiset nauraa sulle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.