IRC-Galleria

Sähköallergia

Sähköallergia

poissa, aina välillä... tai aika usein.. pitäis kai poistaa tää profiili..
Jo kolmas kerta tällä viikolla kun päätä särkee! Ainakin oon oppinu sen, että on tooosi monenlaisia päänsärkyjä, eikä vaan yhtä ja samaa. Ja sen, ettei särkylääkkeet yksinkertasesti auta.

Tällä hetkellä, kuten muinakin päivinä tällä viikolla, kipu on vaan vasemmalla silmän ja otsan paikkeilla, mutta toisinaan se on niin ihanaa kun oksettaa, särkee päätä, vapisuttaa ja väsyttää yhtä aikaa, vaikka on syöny ja juonu ihan hyvin. Entä se päänsärky, joka tulee sillon kun on muka nukkunu liian pitkään, ihan kun joku nyt vois nukkua liian pitkään! Tästä en oo onneks kärsiny enää pitkään aikaan, kun oon alkanu heräämään tarpeeks ajoissa. Sitten on vielä sekin, että jos haluat nukkua päiväunet niin sen jälkeen saat kärsiä vielä jonkin aikaa pahastaolosta. Ihan sairasta.

Laskin kuinka monta päänsärkyä miulla oli viime vuonna yhteensä ja niitähän oli 28. Aika vähän miulle, mutta olis kiva tietää kuinka paljon tavallisella ihmisellä niitä on.
Luulen, että tänä vuonna menee ennätys rikki, sillä nyt tässä kuussa päänsärkyjä on kertyny jo 5, joista yks on ollu tuollanen oksetusvapinaväsymys-päänsärky. Aika huimaa.

Että, ihan kiva. Hyvää päänsärkyjen vuotta vaan kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.