IRC-Galleria

Kirjoitusvihko arviolta tokaluokka.Tiistai 05.08.2008 17:28

olipa kerran koira Jolla ei ollut kaveria. eräänä päivänä Hän näki siilin, pupun, kaksi oravaa, Ja ketunJa heistä tuli ystäviä. He leikkivät ja juoksivat yhdessä.LOPPU!
--
OliPa kerran Hevonen jolla ei ollut varsaa. Eräänä päivänä hevoselle syntyi varsa. kun varsasta tuli iso Hevonen hänelle tuli omia varsoja ja varsat leikkivät muiden varsojen kanssa. yksi varsoista satutti jalkansa. LOPPU
--

Karkin seikkailu osa 1

Karkin nimi on kalle. hän otti mukaansa: teltan, tyynyn, peiton, leipää. hän lähti kulkemaan. Heistä tuli hyvät ystävät.
Jatkuu seuraavassa osassa!


(Seuraavat on ehkä kolmoselta käsialasta päätellen)

Apu on aina lähellä!

Niina on pieni maalaistyttö, joka asuu pienessä mökissä maatilalla metsän keskellä. Kerran Niina lähti metsään kävelylle. Sitten Niina kuuli muriaa. Hän kääntyi katsomaan. Se oli karhu. Niina pelästyi karhua. Hän näki ison hirven. Hirvi kaatoi karhun hetkessä maahan. Ensin Niina pelästyi hirveä. Sitten he tutustuivat. Heistä tuli parhaat ystävykset koko maailmassa. Loppu.
--

Vertin raketti

Vertti asuu pienessä avaruuskeskuksessa. Hän on 16-vuotta vanha. Vertti oli aina halunnut omaa kuurakettia. Ensin Vertti ei uskaltanut kysyä isältään saisiko kuuraketin. Mutta sitten Vertti rohkaisi mielensä ja kysyi "isä saanko oman kuuraketin" hän kysyi nopeasti. Isä mumsi hetken ja sanoi "et vielä, olet aivan liian nuori sellaiseen". Vertti käveli apeana kadulla. Kun hän tuli kotiin hänen äitinsä kysyi "otatko lettuja". Vertti vain mutisi ja löntysti huoneeseensa. Hän pamautti oven kiinni perässään. Vuodet vierivät pian hän oli 18 vuotias ja kysyi isältään saisiko hän nyt oman kuuraketin. "Isä saanko minä nyt kuuraketin. Kaikilla muillakin on oma kuuraketti miksi minä en saa." Vertti raivosi. Isä vei hänet raketti osastolle. Sitte Vertti näki sen. Isä oli ostanut hänelle oman kuuraketin. Vertti tuli ikionnelliseksi. Nyt hän pääsi kavereiden kanssa hurvittelemaan. Loppu. Loppu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.