IRC-Galleria

SYMBIOOSI

SYMBIOOSI

syö sun pään.

Ä-Y-W-Ä-Y !Tiistai 18.12.2007 23:33

Huulen renkaan pallo oli ollu jo pitkään liian höllästi kiinni. Pyysin tänään iskään hakemaan työkalupakin ja isona tyttönä aattelin, että osaan kiristää sitä rengasta silleen sopivasti semmosilla rautalangan väätentyyn tarkotetuilla metallipiheillä tai puristimilla, en tiiä mitkä ne oli.
Sit aloin vaan painaa sitä rengasta ja se oli samaan aikaan mun suussa ja sit kuulu semmonen epämääränen "naks" ja mietin, että mitä ihmettä. Irrotin niiden pihtien otteen ja sitten se renkaan pallo vaan tipahti pois D''''''''; Olin shokissa, mut ehin pelastaa pallon ennen viemäriin tippumista. Siitä_oli_lohjennu_pala.
Puristin rengasta pienemmäksi > laitoin paikalleen > nyhjäsin palloa siihen väh. 5 min > ei pysynyt > puristin rengasta vieläkin pienemmäksi > nyhväsin pallon siihen > ei pysynyt vieläkään > toisin saman kolmannen kerran > meni hermot > hain tapin ja nyhväsin sen sit palloineen paikalle.

Voijumalauta. Tappelin näiden korujen kanssa ainakin puol tuntia. Ja nyt tässä on tää iänikuinen ja ruma tappi vaan könöttämässä ;D Liian pitkäkin vielä. Meen huomenna ostaan uuden renkaan. Kiva.
Vinkki: Josset halua kuluttaa aivan ennakkovaroituksetta jotakin iltaa vessassa nyhjäten epätoivoisesti muuan palloa muuan renkaaseen, älä ainakaan hanki ikinä itsellesi huulilävistystä -,-"

>>

Ja oli seuran pikkijoulutki tänään ;'D
Kivaa oli <;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys