IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Nonni ja kaikki kokeilemaa rohkeesti.. : DDDKeskiviikko 05.12.2007 02:14

hyvä pikku vinkin annan siihe körmysen puuhyllyyn. pitää eka kiipee sinne hyllyyn ottaa tukeva asento ja heittää vasen jalka niskan taa ja oikeella kurottaa hyllyn päähän sit vasta rasvata kroppa, tein eka sen virheen et rasvasin itteni ennen tota, mut siitä syntyiki se "liikkuva pano"

uuh sehän on oikestaa aika helppoo ku vaa kätsää. eli mieshän roikkuu siis "hämis" asennossa katossa, tähän tarvitaa niitä koukkuja miä siin kirjas mainostetaa. Nainen menee seisoo käsilleensä ja työntyessää You know where lähetää pyörittää lannetta vasempaan. sit tuleeki vaikeempi kohta, miehen pitää alkaa keinumaa ja naisen pysyttävä jaloillaa puristettava ettei tipahda vauhissa. ja lantio liike on tärkee!


no siis mähän suunittelin sen oikestaa miehille mut monet on sanonu et se on paljon hauskempaa 3 miehen ja yhe naisen kaa, ettei kuulemaa mee ihan homoks peli. siinä saa itse asias käyttää mielikuvitusta. pelin idea on et jokainen antaa jokaiselle nautinnon eli jalat ja kädet mukaa rohkeesti<3


kyllä. ^^ oma lempparinini on kyl "kerro rakkautes blowjobilla" se on kyl harjottelemisen paikka se et osaa puhuu selkeesti ku ottaa poskee samalla..

Lisätiedot voit kysyy Taijalta.
Fresh^^

Se varmaa auttaa mielellää Teijjänkin suhteet paremmiks ja eroilta vältytään.. : DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.