IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Master and the discipleTiistai 02.07.2013 17:52

Mitä se kertoo ihmisestä, jolla on teoriapuoli kunnossa, joka tietää kaiken mahdollisen infon johonki aiheeseen liittyen, mut fyysisesti ei sulaudu yhteen tietojensa kanssa?

Useiten tää ilmiö pätee salitreenaamisessa. On niin helppoo lukee netistä tietoo, koska se ei vaadi ku hiiren klikkauksen, mut sit ku pitäis oikeesti mennä sinne salille ja hyödyntää kaikki oppimansa - no, sitä en osaa sanoo et mitä sit tapahtuu näiden kans ketkä on aina ekana pätemäs ku aletaa puhuu treenaustottumuksistaan, koska mul tietämys ja kroppa pelaa yks yhteen (u mad?).
Tykätään puhuu metaboliast ja kataboliast mieluummin ku aineenvaihdunnast ja lihaskadost, koska pyritää hämmentää kaikki alottelijat ja saada ne luulemaa et ur serious shit ku käytät isoja sanoja, aivan samal tapaa ku jotkut viljelee sivistyssanoja joka lauseessa.
Näin toivot suojaavas käytännön heikkouttas, aivan kuten suojaat neitsyyttäs ostamal Varustelekast kaasunaamareit ja postaamal ittestäs kuvia nettiin.

Sama pätee kaikkiin muihin aloihin; et voi kuvitella olevas uskottava opettaja ellet tunge paitaas viiden metrin syvyytee mankeloituihin housuihis.
Et voi kuvitella ihmisten ottavan sua tosissaan pappina, ellet oo hyväkskäyttäny vähintää yhtä kuoropoikaa.
Etkä varsinkaa voi väittää ittees tohtoriks, ellet näytä tältä :


Eilenki salilla siel oli kaks rouvaa; molemmat oli tyypillises +40v-kamat aina himas liikkatunneil-kondikses ja se toinen opetti toista. Ironisint oli et se opettaja oli viel huonommas kondikses ku se oppilas ja selitteli sille kaikkee saliviisauksii kuten et kyykky on hyvä jaloille, proteiini kasvattaa lihasta, hiilihydraatti antaa energiaa mut lihottaa.. mut se ei ole tässä se pointti. Vaan se et miten joku huonompi voi opettaa parempaansa?
Luonnollisesti, koska oon alfa cunt, menin kertoo tän myös niille, enkä tullu pelkästää nettii valittaa asiasta. Sain turpaan mut ainaki se oli sen arvosta.

Jos joku läski fuck tulee selittää mulle jotain jostain yöproteiinist, voin ihan hyvin alkaa kuunnella radiost merisää-kanavaa ja juomaa keskiolutta ja miks? Koska miks mun pitäis kuunnella sun neuvoja, jos et itekkää pysty noudattaa omia neuvojas?
Valitettavan paljon näkee näit curlbrahei ketkä lihakset jännittyneinä selittää kaikkee hauskaa miten 5x viikos rasittaa liikaa lihaksii ja sit ne on jo niiden profiilikuvas poseeraamas kaljapullon kaa. lols.

Mut älkää silti luulko et "no tee ite parempi xD" argumentti ei olis väärin ja perseestä. Se ei päde esim. laulamisessa, jossa et voi harjotella nollasta maailman huipuks, vaan pitää jo olla erittäin vahva pohja sille syntyessään, toisin ku kaikki fyysiset lajit ja asiat, joissa jokasella on mahdollisuus alottaa tyhjästä ja nousta pilviin... sillon no tee ite parempi pätee.

Eli älkää kuunnelko ketää ittees huonommas kunnos olevaa mikki hiirtä vaik sen jutut ois kuinka tieteellisesti todistettui faktoi suoraa MONSTER GAINS-lehdest, jos ei se pysty ite toteuttaa dieettiään ja treenirutiiniaan, heitä sitä omal paskallas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.