IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ComebacksSunnuntai 30.11.2014 23:07

On instansseja, joissa on suotavaa tietää hyvät käytöstapaetiketit hämätäkses muita millane douche oikeesti oot ja jotka oot oppinu jostain, tietämättä miks niit on hyvä nodattaa, mut noudatat vaan koska sulle ollaan sanottu niin ja tilanteen ollessa ohi, voit taas unohtaa kaiken. Ihan kuten koulun kokeissa.

Tällasii tilanteit on:

-Ruokapöydässä
-Tapaat kumppanis vanhemmat ekaa kertaa
-Juttelet ihastukselles
-koska yrität saada pillua

Tällasii tilanteit ei ole:

-ku joku mun kaltanen elämäntapaneekeri erittelee kaikki 1001 syytä miks viet kaikkien muiden happea

Ku ajattelet "oon aikuisempi ja poistun tilanteesta", oot oikeesti vaa ovimatto, jol ei sanavalmius ja mielikuvitus riitä comebackii ja joka suostuu ottaa paskadamagee niskaa.
Sama asenne heijastuu irl.
Ku joku hikinörtti kadul herjaa sun kampaust, painat vaa pään alas ja mumiset jotain siit miten sä oot ihan vitun edelläkävijä täs kypsyysgames samal ku sut leimataa siks tyypiks jolle voi sanoo mitä vaa koska se ei ikinä sano mitää takas.

Riitely ja kahen leijonan taistelu, jotka pieree perseestää sarvikuonoi joil on minitykit selässään, on kaks eri asiaa. Paitsi et ne sarvikuonot on oikeesti godzilloi ja ne minitykit hulkkei.

Riitely on sitä ku kaks autistii, jotka kumpiki ajattelee koko ajan olevansa voitol yrittää epätoivosesti servaa toinen toistaan ja se jatkuu +10 kommenttikentän pitusesti, koska kumpikaa ei tiiä mitä tyylikkyys tarkottaa.

Jälkimmäinen on sitä ku tiputat usain bolttii nopeemman, hiroshimaa vahvemman vetypommin sen päälle. Paitsi et se pommi ollaa tehty aidsista ja sen sisäl on pelkkää 100% paskaa

Kuka tahansa joka on käyny intin (loppuun) tietää et sut syödää elävältä, jos oot hiiri joka ajattelee vaa samanlail ku kaikki koulukiusatut: "kaikki muut on tyhmii paitsi mä", etkä oo sanavalmis ja osaa ajatella et vaik sul kestää 2 tuntii kasaa pinkka ni I'm not gonna take shit about it.
comebackit luo sulle statusta ja arvostusta ja parhaimmas tapaukses saa sut näkee Jumalan erektion, kunnes tajuut et se onki sun erektio. Kunhan ne ei oo tasoo "isäs oli".
Hyvä comeback kertoo et oot nopeeälynen, sanavalmis, ja kekseliäs, kaikki jotka on hyvii meriittei.
Ja comebackit nimenomaa on lakonisii, eli lyhyit ja ytimekkäit ja jotka lopettaa konfliktin mahd. nopee, eikä niiden välttämättä täydy aina olla hyökkäävii.

Ja muutenki, jos aiot ottaa ittees jokasen pikku herjan mitä sulle heitellää internetis tai oikees elämäs, sun on pakko olla epävarma fuck.
Jos sul on hyvä luottamus omist ominaisuuksistas, et antais kahta vittuukaan siit mitä joku toinen niist on mieltä.
Toki onha se aina hauskempaa tehä pilaa muiden kustannuksel, mut pitää osaa nauraa myös itellee, eikä ottaa kaikkee niin haudan vakavasti.
Pitää oppii "I don't give a fuck"-asenne ja ajatella et dis nigga needs to learn its place ja heittää verbaaliripulit pilven reunalta.
Siihen ei tarvita ku vähä sanavalmiutta ja huumorintajuu.
Paras comeback on aina kuitenki läpän heitto itsestään...koska jos ite pystyt vitsailee itestäs, kaikki tajuu et tälle on ihan turha enää vittuilla.

Tuntemattomii moukaroidaa ankarasti ilman välitaukoi, mut suosittelen et ihmisii, keiden kanssa oot tekemisis lähes päivittäin, ota humoristisempi puolustautumistapa.
Koska vaik paskapommit on tehokkaampii, ne saa oikein tehtynä vastaanottajan vihaa sua koko sydämestää ;)

ps. miks koulukiusatut on koulukiusattui? Koska niille annetut top 1, 2 ja 3 neuvot on: "älä välitä vaa kävele pois :) kyllä ne kiusaajat kyllästyy! :)"
Kyllästyisitkö ite jos oisit leijona metsästämäs gasellii ja se gaselli ois jo valmiiks haavottunu ja nilkuttaa pakoon? fucking retards

Peace out, faggots

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.