IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Sania

Sania

https://www.youtube.com/watch?v=q6gvvQJb39s&feature=youtu.be

bleisereitä ja reikäleipäSunnuntai 07.05.2006 23:49

auh mikä viilis, mun suussa maistuu ihan kesälle (eli lämmin krapula)
ja tässä oon pari tuntia kirjotellu kirjallisuus esseetä ja se ei tuu ikin valmiiks vaikka huomiseks pitäis.. oon kirjottanu vajaat neljä riviä liisasta ihimemmaassa :)
no viikonloppu oli taas täysin omaa luokkaansa ja kanssa kävijät (yhteeen???) sen varmaan tietävätkin
perjantai meni ja lauantai meni.. kokemuksia tuli ja uusia tyyppejä. tupakkaakin jäi kun sitä tuli osteltua vähänväliä..

siispä kerron teille tarinan kannuksen viikonlopusta

perjantaina jaksottiin olla tyttöjen kans koko päivä koulussa vaikka vahvat oli epäilykset matikan ja äidinkielen tuntien suhteen.. jonna sitten heitti mut kotiin ja käväsin suihkussa jonka jälkeen hovikuski (ü) kaahasi takaisin meille, lähettiin sitten jonnalle ja juotiin siinä jonkun aikaa kunnes suunnattiin värrälle muistaakseni.. juu.. istuiltiin siinä ja sinne saapui kaikkien tuntema julkimo hänski !! lähdettiin jannelle ja sieltä sitten aamulla heräsin hirveään tappeluun ja siihen ku naapuri tuli ovesta ja uhkas soittaa poliisit, en oo ikinä lähteny niin pirteänä aamu kuudelta krapulassa kiitämään.

tultiin siis lauantaihin ja kun pääsin mutkien kautta kotiin siinä seitsemän aikoihin niin nukahdin heti. nukuin zz zzz zzz.. kunnes heräsin ja jonna tuli hakeen mut. vietiin mun pullot kauppaan ja kun tultiin ulos niin törmättiin joneen joka tökki ja vittuili perjantaista :D.. jätettiin juomat sit sille ja vietiin auto pois jonka jälkeen käveltiin infopisteelle jossa istui sekalainen sakki jolla oli mukanaan hyvää musiikkia ja meidän juomat.. ehkä tunti istuttiin kunnes poliisit tuli ja käski meidän mennä piilompaan juomaan joten matkasimme kultarantaan jossa oli kutakuinkin aika kinteä meno..

tieni löytyi illanmittaan jonnan sohvalle mutta se kenen vierestä heräsin ei olekaan ihan kaikkien tietoudessa..

solong pitses ja keskiviikkona vauhti päällä laivalla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.