IRC-Galleria

Sania

Sania

https://www.youtube.com/watch?v=q6gvvQJb39s&feature=youtu.be

Blogi

- Vanhemmat »
1.1.1997
heikki löi repulla päähän

22.10.1998
mummu ja pappa on nyt meillä. emmiltä lähti hirveä kiekura tukkaa pyykkitelineen viereen.

23.10.1998
löysimme lassin kanssa leikkimökinkatolta kummallisen kotelon joku ötökkä oli tehnyt sen yritimme ottaa sen kiinni lapiolla mutta se oli limainen ja sieltä tuli ötököitä lähdimme kirkuen sisälle.
oltiin myös fannin kanssa uimassa siellä oli neljä poikaa ja me keksittiin niille nimet ne oli tällaiset: läski munkki, laiha munkki, korva munkki ja mini munkki.

18.11.1998
menin suoraankoulusta fannille ja isi haki minut autolla olen paskalla PLUMPS! yksi pöykky tuli jo


18.2.1999
meni annen kanssa laskiais mäkeen kyllästyimme ja aloimme leikkiä ruokakalaherkut leikkiä mäkipetäjän mauno käveli ohi ja tarjosimme sillekkin ruokaa mutta se sanoi että niillä on kohta ruoka p.s. tiellä meni meidän ohi myös yks tyhmä poika ja anne sanoi sille että: meillä on ruoka ohjelma. poika sanoi: vainiin ja pyöräili pois

21.2.1999
oltiin annen kanssa sandraa taluttamassa sitten kun se vammanen joni meni meidän ohi suksilla sandra puri sen suksia sekin hävetti ja vielä se että meillä oli HIP HOP pipot päässä!

14.3.1999
menin äsken piiloon emmiltä äiti oli puhelimessa lassin opettajan kanssa. emmi luuli että olin meidän huoneessa hyppäsin äitin ja isin huoneen oven takaa ja sanoin pöö mala mala
emmi sanoi tai oikeastaan kirkui Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaapaljon onnea jeesus, paljon onnea vaan...!Perjantai 14.04.2006 18:26

hei te kaikki maan asukkaat.!

minulla oli eilen hauska ilta
ensin minua melkein itketti, kaikki meni pieleen eli toisin sanoen ja suorastaan sanottuna
mikään ei tuumannu onnistua.. olin jo aikoja sitten heittänyt toivoni alkoholipitoisten nesteiden vauhdittamasta illasta taloudellisten esteiden vuoksi mutta sitten isäntä päätti lahjoittaa mulle kympin joten lähdin jonnalle..

katottiin lostia ja juotiin kuka mitäkin ja onneks nelosella oli pitkät mainostauot niin kerettiin kipasta röökilläkin.. noh.. jonna ja kaisa lähtivät sitten paariin joten meidät alaikäisetkin potkittiin liikkeelle.. mentiin ensin löytöromun taakse kaljalle ja heittämään muutamat pussikaljalervat jonka jälkeen suunnattin kahavibaariin, anneli oli kiltti ja anto meille luvan vetää yhen piisin, ensin laulettiin yhen papparaisen taustakuorona ja se oli iha liekeis ja kun meidän vuoro tuli niin teknisten häiriöiden jälkeen i will surviven suomen kieline versio kajahti niin komiasti et kansa jo puolessa välis taputti fiiliksissä ja lopuks kaameet aploodit.. ei saatu silti laulaa enempää..
(peeäs pikkujariki oli sielä<3)

siitä sitten matka jatkui annalle ja joskus neljän aikaan kai piti lähtiä pois ku joku oli kaatanu uuen valakosen tuolinpäällisen päälle punkkua tai jotn vastaavaa joka ei lähteny ejes kemikaaleilla irti noh lähettiin sitte alaman kans kävelehen siinä toivossa et kahvipaari ois vielä auki mutta paskat ku sieltä justihin potkittiin viimeset juopot pihalle .. me sitte käveltihin kylälle ja yritin liftailla mutta kukaan ei oikein lämmenny ja teija ei jaksanu heittää meitä kotia joten käveltiin sitte ja puhuttiin ala-asteesta..

junkalantien kävelykään ei ollu hirveen vittumaista ku katoin kokoajan mun jalkoja ja kävelin niin lujaa ku pystyin koska se näytti hassulta sitte mää näin taivaalla semmosen ufon tapasen (varmaan kuu) niin yritin ottaa siitä kännykällä kuvaa ja kävelin vahingosa ojaan ku kahtelin sitä niin hartaasti.. sitte tuli pelottavin kohta eli pimiänrajamaa ku ne minkkien äänet kuulostaa ihan joltn lastenitkulta tai sianraiskaukselta niin onneks mulla oli saksasytkä mukana ku siinä on se saakelin hieno sinine lamppulisävaruste ja kuuntelin soittoääniä niin sitte ei ees pelottanu yhtään.. otin kengät pois jo pihalla etten herätä muita rämytessä niin mun onnenvillasukat oli aamulla ihan märät. menin sitte sisälle ja söin pilaantuneita juustonaksuja ja luin lehtiä se oli kivaa mutta mulle tuli jano.

kippistä vaan jeesus !
- Vanhemmat »