IRC-Galleria

Johan oli päivä!Torstai 18.09.2008 14:50

Eilen lähdettiin sit aamulla 5.15 ajelemeen kohti Helsinkii, sieltä sitte suunnistettiin Viroon Jennan ja Soilan kanssa :) Päivä ja reissu meni ihan hienosti, kotimatkalla sitte iski väsy ja suunniteltu ryyppyreissu Onnelaan peruttiin. Kädet on aivan rikki eilisestä juomien raahaamisesta, ei sitte kannettu ko 12 keissii juotsikkaa ja kolme mäyräkoiraa viinaa, ja muutamiii satoi irtopulloi ja tölkkei :D pitäs toviks riittää juotavat..

No itse lähdin sitten Eppun ja Jennin kuskiks ja menin baariin. No tuli sitte oltua tappiin asti kun oli ihan kivaa seuraa :)

Ja siinä välissä sitte sattu ja tapahtu, pari kaverii tartti kyydin Halikkoo ja sitte siitä Onnelaan. Noo suostuin lähtee hakeen, ja mentiin kaverin kans ulos röökille. Avaimet tietty autossa, ja puhelin. Auton ovet sitte meni lukkoon :D Meikä pihalla ilman takkia, avaimia ja puhelinta ja auton ovet lukossa :D:D:D Onneks ukko sitte vastas puhelimee ko soitin kaverin puhelimest, ja toi mulle avaimen et pääsi autoon. Kaikkea sitä näköjään voi sitte sattuaki! Onneks tuo tapahtu Halikos eikä Hesas!

Oli pitkästä aikaa kiva päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.